Star Stylist 2 Μαρτίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 2 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Ελπίζω ότι το σημερινό ξύπνημα θα είναι πολύ καλύτερο από το χθεσινό! Από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι σε θέματα ομορφιάς κάτι γίνεται, προς το απόγευμα όμως μάλλον θα στηριχτούμε στην κομμώτρια που θα έχει Ήλιο με Δία για να κάνει το θαύμα της!

Στα μαλλιά σας το χτένισμα είναι μια πολύ καλή επιλογή! Προσπαθήστε να τα χτενίσετε ανάλαφρα δίνοντας τον όγκο στην κορυφή. Για όσες έχουν κοντά μαλλιά, το επιμελώς ατημέλητο στυλ θα είναι το ιδανικό. Βέβαια, εάν έχει τον αέρα των προηγούμενων ημερών, μην ανησυχήστε το μαλλί θα φτιαχτεί από μόνο του (ξέρετε ξεμαλλιασμένη style).

Στα νύχια σας βάλτε ζωηρά χρώματα και σχέδια. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε το νέο με το παλιό. Τι εννοώ; Δοκιμάστε διάφορες παραλλαγές με τα παλιά σας βερνίκια. Προς Θεού δεν είπαμε να αναμείξετε το πράσινο με το κόκκινο αλλά, αν βάλετε κόκκινο, προσθέστε και μια λωρίδα ασημί. Αυτοσχεδιάστε!

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις η ημέρα αλλά επιβάλλεται να είμαστε όμορφες συνεχώς. Μην ξεχάσετε το μολύβι και την μάσκαρα!

Η συμβουλή της ημέρας: Για να σας κρατάει πιο πολύ το χτένισμα αποφύγετε την κρέμα μετά το λούσιμο και διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν styling.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που όσο απλό είναι να περιπλέξουν τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσουν κάτι ώρες, οι Ζυγίνες «έχουμε τόσα κοινά… εσύ θες να ταξιδέψεις και εγώ θέλω να φύγεις από εδώ» και οι Κριαρίνες που ο Ουρανός τους έχει βαρέσει στο κεφάλι και έχουν πάρει τους δρόμους για τα καλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved