1 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
1 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










10 έως 11 Ιχθύων

Σύμβολο: «Άνδρες που οδεύουν σ' ένα στενό μονοπάτι, ζητώντας διαφώτιση».

Ερμηνεία: Η μοίρα έχει έναν σαφή πνευματικό χαρακτήρα και προοιωνίζει μια πορεία αναζήτησης, συνυφασμένη με ηθικές αξίες και ευγενή χαρακτηριστικά. Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι συμπονετικός και ευαίσθητος, αυθόρμητος και τρυφερός και συνάμα αφιερωμένος σε ένα σκοπό. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στην ζωή του είναι η εσωτερική ελευθερία και τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, κάτι που συχνά προάγεται μέσα από τις τέχνες, την φιλολογία, τα νομικά και βέβαια την φιλοσοφία.

Από την άλλη πλευρά, η σχετική αδιαφορία για τα υλικά αγαθά, ενδέχεται να κοστίσει μια ζωή στερημένη από ανέσεις.

Σε μερικές περιπτώσεις το άτομο προέρχεται από μια οικογένεια πολιτικών ή οικονομολόγων.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αλήθεια, είναι το όνομα που δίνουν οι πιο ισχυροί στη γνώμη τους» Alphonse Karr

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονη και σχετικά ταραγμένη, αφού ο Άρης είναι αυτός που κάνει κουμάντο στα προσωπικά σας (και όχι μόνον). Έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν ούτε οι καυγάδες, ούτε οι ανταγωνισμοί στις σχέσεις σας, με κίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις να ασκηθεί ακόμη και βία. Από την άλλη πλευρά όμως η δυναμική του «κόκκινου» πλανήτη προοιωνίζει αισθηματικές περιπέτειες, που θα έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους το πάθος και την σφοδρή επιθυμία. Το πρόβλημα είναι πως σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι δεσμευμένο ή «αλλού» και μια διεκδίκηση μπορεί να έχει μεν αίσιο φινάλε αλλά ...προσωρινά! Αν πάλι αποφασίσετε να κλείσετε τα μάτια στους πειρασμούς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κληθείτε να διαχειριστείτε ανάλογες κρίσεις με πρωταγωνιστή τον σύντροφο σας.

Οικονομικά

Η διεκδίκηση είναι κι εδώ η λέξη κλειδί για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Σε αντίθεση όμως με τις αισθηματικές υποθέσεις, όπου το θυμικό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις η ενεργοποίηση σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς, ανεξάρτητα με το αν υπάρχει διάρκεια ή όχι. Εάν μάλιστα το ...πάρετε απόφαση και υιοθετήσετε μια στάση «κυνηγού», τότε σίγουρα το ρίσκο σας μπορεί να ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Θα πρέπει βέβαια να θυμάστε πως κανείς δεν κερδίζει συνέχεια και αν «κολλήσετε» σε μια συγκεκριμένη μέθοδο ή πολιτική, τελικά θα βγείτε ζημιωμένοι. Το ...σύνθημα σας πρέπει να είναι «κτυπάω και φεύγω»!

Τα πράγματα θα είναι ίσως πολύ πιο δύσκολα για όσες ή όσους επιλέξουν να απέχουν από την «ζούγκλα» των διεκδικήσεων, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις όχι και τόσο αγαθές προθέσεις-επιβουλές των άλλων, χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για τον «πόλεμο» που έρχεται.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved