Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και καλό μήνα να έχετε εσείς και όλοι όσοι αγαπάτε. Σήμερα θα είμαστε φουλ political... incorrect αλλά όλο και κάτι θα πούμε και για τα ερωτικά. Αλίμονο. Προσδεθείτε και πάμε!

Η εξίσωση της ημέρας

Δήμητρα = Δίας= Σελήνη/Ερμής= Άρης/Hades= Ήλιος/Ουρανός =Zeus

Γεγονότα που δίνουν τροφή για σκέψη. Προβλήματα με παρτίδα φαρμάκων-σκευασμάτων ή τροφών. Ένα έθνος, ένας λαός κάτω από εξαναγκασμό. Αντίληψη της κίνησης του άλλου και αστραπιαία αντίδραση. Κάποιο πρόσωπο που πάσχει από ασθένεια. Προβλήματα από ειδήσεις ή πράξεις στρατιωτικών κι παραστρατιωτικών οργανώσεων. Ένα χτύπημα «κάτω» από την ζώνη ως μέσω εξαναγκασμού. Η ανακοίνωση μιας συνεργασίας. Υψηλή πίεση αίματος. Οργή. Ένας που εμμένει να αδικεί και να κατέχει κάτι με τρόπο αυταρχικό.

Η ένταση εξακολουθεί να μας πολιορκεί, γι’ αυτό... ψυχραιμία!

Στα ερωτικά μπαίνουμε σε μια φάση ιδιαιτέρως περίεργη, αφού η ανάδρομη φορά του Άρη έρχεται να μας θυμίσει πως η επανάληψη (των γεγονότων) είναι η μήτηρ πολλών δεινών. Δηλαδή, αν τα έχεις με τον Βαγγέλη που ήταν κάπως γυναικάς, τι φαντάζεσαι πως θα συμβεί; Πως θα αλλάξει στάση και θα γίνει μονογαμικός; Άρης είναι χρυσή μου αυτός δεν είναι η Παναγιά η Τσαμπίκα. Προσέξτε ακόμη το πως θα χειριστείτε καταστάσεις γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κι κόκκαλα τσακίζει.

Αποικία News

-Τελικά ο Σαμαράς είναι record man. Το να καταφέρεις μέσα σε τρεις θητείες να καταστρέψεις τρία κόμματα (το ένα μάλιστα εις διπλούν) είναι ρεκόρ που δεν το συναντάς εύκολα. Τώρα πως από αποστασίας κι διαγραφέντας βρέθηκε στην ηγεσία της ΝΔ, ούτε ο Mentalist μαζί με την ομάδα του NCIS δεν μπορούν να λύσουν το γρίφο. Σίγουρα έχει άστρο!

-Βέβαια από τους 21 διαγραφέντες οι 5 γύρισαν, αφού είχαν πει «όχι» στο Μνημόνιο ΙΙ αλλά είπαν «ναι» στον εφαρμοστικό νόμο. Και η... σούπερ δήλωση είναι του βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ, του κ Τζακαλάγια που είπε αυτολεξεί: «Λέω ναι, γιατί θέλω να δώσω χαρά στους χιλιάδες φίλους μου που με παροτρύνουν να συνεχίσω να.... αγωνίζομαι ενεργά μέσα από τη ΝΔ και όχι στους λίγους αντιπάλους που μόνο με… την απουσία μου θα μπορούσαν να ανελιχθούν πολιτικά». Και μετά σου λέει δεν υπάρχουν τα chemtrails…

-Εν τω μεταξύ θα φέρουν κι φάρμακα made in Bangladesh. Μιλάμε για εγγύηση, αφού εκεί η έννοια της υγιεινής είναι ανύπαρκτη, όπως αντίστοιχα εδώ η έννοια του ελέγχου. Κροκόδειλοι, αρουραίοι και άνθρωποι είναι στον ίδιο χώρο. Και ρωτώ… ποιος ο λόγος να πληρώνει κανείς το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ; Για να πάρει σύνταξη 150€.; Αλήθεια κύριε Λοβέρδο εσείς θα δίνατε σε κάποιο από τα παιδιά σας φάρμακο τέτοιας προέλευσης; Εδώ προϊόντα από Κίνα που είναι 300 χρόνια μπροστά τεχνολογικά από το Bangladesh και δεν τα εμπιστεύεσαι. Και εντάξει το dvd player θα χαλάσει και του δίνεις μια το πετάς αλλά αν το φάρμακο δεν είναι φάρμακο, τότε σίγουρα είναι φαρμάκι. Μετά αν δεις έναν τύπο με γενειάδα, θα είναι ο Πετράν ο κλειδοκράτορας.

-Το δε ΠΑΣΟΚ πάει να γίνει Κράμερ εναντίον Κράμερ, αφού οι υποψήφιοι πρόεδροι φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Ο Βενιζέλος με 2-3 σωτηρίες στην πλάτη του νοιώθει σαν έτοιμος από καιρό, ο Παπουτσής έχει κατά τις θητείες του στο Ναυτιλίας και στο Προστασίας του Πολίτη πιο πολλά θύματα από ότι ο Bin Laden αλλά νοιώθει επιτυχημένος, ο Τζουμάκας σου λέει «αφού βάζουν αυτοί γιατί να μην βάλω κι εγώ» και ξαφνικά εκεί που ήταν τρεις να σου κι ο... Χατζηπετρής ο Ραγκούσης που έλεγε κι ο Κηλαηδόνης, να ζητά τα εύσημα για τον «Καποδίστρια» και τα ταξί.

Που να έρθουν και τα φάρμακα του Λοβέρδου. Αποικία των σαλταρισμένων θα γίνουμε, γκαραντί...

Το απόφθεγμα της ημέρας:

Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.

Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Γεώργιος Σουρής (απόσπασμα από την Περιγραφή του Ρωμιού)

Το τραγούδι της ημέρας: Δεν χωράς πουθενά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved