Star Stylist 1 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 1 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλό μήνα! Μπήκε η άνοιξη επιτέλους! Βέβαια το πως μπήκε.. είναι μια άλλη συζήτηση που δεν θα την κάνουμε σήμερα. Σήμερα, θα λέγαμε ότι όσοι έχουν τον Ποσειδώνα πάνω από το κεφάλι τους είναι οι πιο τυχεροί! Εδώ ο κόσμος χάνεται και η τρελή πάει και χτενίζεται!

Στα μαλλιά σας καλά θα κάνετε να αποφύγετε το κούρεμα (δεν είναι ημέρα για αλλαγές) και φυσικά το βάψιμο. Η ημέρα δεν θα αποφέρει πολύ όμορφα αποτελέσματα, άρα κάντε μόνο ό, τι είναι απαραίτητο.

Για τα νύχια σας σήμερα μία συμβουλή μόνο… μακριά από ψαλίδια και πένσες.

Για το μακιγιάζ, η βασική προϋπόθεση είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας, να καταφέρουμε να την εξωτερικεύουμε και να την αποτυπώσουμε στο πρόσωπο μας. Οι ψυχρές αποχρώσεις θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην ενέργεια και στις απαιτήσεις της ημέρας.

Η συμβουλή της ημέρας: Στο τελευταίο χέρι του λουσίματος, ξεβγάλετε με κρύο νερό. Το κρύο νερό κλείνει τους πόρους και εμποδίζει την πτώση της τρίχας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Σήμερα λίγο-πολύ όλες χορεύουμε στον ταψί αλλά οι Παρθένες το φυσάνε και δεν κρυώνει, οι Διδυμίνες φύσα-φύσα τους τελείωσε ο αέρας, οι Καρκίνες «σκάσε και κολύμπα», οι Κριαρίνες στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, οι Ταυρίνες «μέρα είναι θα περάσει», οι Ιχθύες «φέξε μου και γλίστρησα», οι Τοξοτίνες «θα τα καταφέρουμε» και η τρελή που σκέφτεται, εάν είναι καλύτερα μέσα ή έξω από το τρελάδικο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved