29 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
29 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










9 έως 10 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας αεροπόρος πετά ανάμεσα από πυκνά σύννεφα».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ αναπτύσσει ξεχωριστές δεξιότητες, που τον αναδεικνύουν σε master σε κάθε τι με το οποίο ασχολείται. Ο στόχος του είναι να υπερνικήσει τα φυσικά εμπόδια και τους περιορισμούς, χρησιμοποιώντας είτε την δύναμη του μυαλού του, είτε τα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Ως χαρακτήρας είναι αναλυτικός, παρατηρητικός, φιλόδοξος αλλά και προσγειωμένος, με μόνο αδύνατο σημείο του, την αξιολόγηση των συναισθημάτων του. Γι’ αυτό μπορεί μεν να φτάσει σε διακρίσεις, η προσωπική του ζωή όμως ίσως παραμείνει «υποτιμημένη».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χωρίς τη συνοδεία του ταλέντου, η φιλοδοξία είναι έγκλημα» Αγνώστου

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Κατά την διάρκεια της χρονιάς αναμένεται να προβληματιστείτε γύρω από την πορεία των σχέσεων σας, αφού οι περιστάσεις απαιτούν είτε να συμβιβαστείτε με μια πραγματικότητα που δεν είναι του απόλυτου γούστου σας, είτε να απομακρυνθείτε οριστικά από πρόσωπα που στην πράξη αποδείχθηκαν «λίγα». Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, καλείστε να διαχειριστείτε μάλλον περίπλοκες καταστάσεις, όπου οι εκατέρωθεν δεσμεύσεις δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη ανάπτυξη της σχέσης. Στην θετική περίπτωση θα πρόκειται για έναν ...γλυκό μπελά που θα τον «παντρευτείτε» μεταφορικά ή ...κυριολεκτικά και στην αρνητική για αδιέξοδο «μπλέξιμο», σε κάθε περίπτωση όμως η σεξουαλική έλξη θα είναι πολύ δυνατή.

Οικονομικά

Η χρονιά δεν είναι από τις εύκολες και πρακτικά καλείστε να ξεκαθαρίσετε πολλές υποθέσεις οι οποίες μάλιστα έχουν μπόλικα σκοτεινά σημεία, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Με δύο λόγια θα χρειαστεί να πολεμήσετε για τα δικαιώματα σας, με την υποσημείωση πως δεν χωρούν ημίμετρα και οι ευγένειες είναι ...πολυτέλεια. Και όπως κάθε μάχη μπορεί να έχει τα πάνω της και τα κάτω της, έτσι κι εσείς μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείτε άγρια στριμωγμένοι για να διαπιστώσετε στην συνέχεια πως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σας είναι τελικά πολύ δυνατό, τόσο που μπορεί να τα καταφέρετε απέναντι σε κάθε αντιξοότητα, έστω κι αν από την «απέναντι» πλευρά ...κλάψουν μανούλες!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved