Star Stylist 29 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 29 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Πολλές φορές σκεφτόμαστε τι μπορεί να φταίει και μας πάει άσχημα η μέρα. Κάποιες φορές ευθύνεται η κίνηση των πλανητών αλλά κάποιες άλλες μπορεί να φταίει και η ενέργεια που έχουμε εμείς, επειδή είμαστε στεναχωρημένες. Καλό θα ήταν λοιπόν να σκεφτόμαστε θετικά και να προσπαθήσουμε να ξεμπλοκάρουμε αυτή την ενέργεια. Η πρόταση της ημέρας είναι τα αιθέρια έλαια με αρώματα που μας βοηθούν να ανεβάσουμε και την δικιά μας ενέργεια αλλά και του χώρου.

Οι πιο παραδοσιακές θα λιβανίσουν τον τόπο ενώ οι πιο trendy θα χρησιμοποιήσουν τα αιθέρια έλαια. Το γιασεμί είναι τέλειο για αυτήν την περίσταση! Ό, τι και να επιλέξετε να κάνετε, καλό θα είναι.

Στα μαλλιά σας σήμερα σίγουρα θα παίξει μια «τριχοαναστάτωση». Το θέμα είναι να την δείτε εσείς πρώτες και όχι οι άλλοι. Ο μόνος λόγος για να μην εμφανιστείτε σαν την τρελή είναι να διαλέξετε ένα πιο προχωρημένο στυλ, που θα σας χαρίσει καμιά δεκαριά χρόνια. Σήμερα ψηφίζουμε νεανικό στυλ. Ίσιο το μαλλί ή με gel (για αυτές που έχουν κοντά μαλλιά)και φυσικά χωρίς να λείπουν τα αξεσουάρ!

Τα νύχια σας μανικιούρ και στα γρήγορα. Όσα βλέπει η πεθερά και αν είναι απαραίτητο! Αν δεν είναι, αφήστε να έρθουν καλύτερες ημέρες. Οι ζεστές και οι τολμηρές αποχρώσεις παίρνουν τα πρωτεία.

Το πρόσωπο σας αφήστε το σήμερα να αναπνεύσει. Οι καθημερινές κρέμες θα το βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει και να πάρει μια ανάσα. Τώρα αν σκεφτείτε το μακιγιάζ (αν δεν γίνεται να μείνετε άβαφτες ), τολμήστε να διαλέξτε νεανικά χρώματα, πιο ζωηρά και ζεστά.

Η συμβουλή της ημέρας: Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας!

Αυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή που σας γράφω! Το βράδυ βάλτε στα μαλλιά σας αρκετό αλάτι και πηγαίνετε για ύπνο. Τοποθετήστε ένα ποτήρι νερό κάπου μακριά σας. Αυτά, με τόσο αλάτι, θα διψάσουν και θα μακρύνουν για να πιούνε νερό.

SOS αστείο κομμωτικό… μην το πάρετε σοβαρά!

Η πραγματική συμβουλή της ημέρας: Ένας λόγος που τα μαλλιά πέφτουν είναι το άγχος. Προσπαθήστε να το αποφύγετε και να χαλαρώσετε γιατί δεν είναι εποχή να αγοράσετε περούκες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες «ποιος είπε ότι στους δύο τρίτος δεν χωρά;», οι Κριαρίνες που τα πιάσανε τα λεφτά τους και σήμερα και η τρελή που ήρθε και έφυγε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved