Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα να έχετε όλοι. Πάει τον φάγαμε και τον Φλεβάρη και προετοιμαζόμαστε να μπούμε στον Μόρτη που θα είναι γδάρτης κι παλουκοκαύτης… απ’ όλες τις απόψεις. Πάμε τώρα να δούμε την επικαιρότητα σε τίτλους.

Colony Headlines

-Τελικά ο σάλος με τον βουλευτή με το εκατομμύριο ήταν ένα επικοινωνιακό τρυκ που θα το βλέπει ο Goebbels κι θα λέει «πω, πω πως δεν το είχα σκεφτεί».

-Ο Καμμένος, ιδιαίτερα ανεβασμένος μιλάει για Συνταγματική εκτροπή και άκυρες διαδικασίες. Όλοι το έχουν καταλάβει πλην του Βενιζέλου.

-Ο Vangel έχει άλλες ασχολίες τώρα μιας και φοβάται από τον Mr Nowhere –Παπουτσή. Φοβάται μην πάθει κανένα άλλο 2007 όπως τότε από τον άλλο «πουθενά» τον ΓΑΠ. Διότι ιστορικά, νεκρούς έχουν αναστήσει ο Χριστός, ο Παναθηναϊκός και ο Βενιζέλος.

-Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν άλλοι 4 Anonymous αλλά από τους Parliament Eponymous… ουδείς.

-Τώρα που έφτιαξε και η Τζούλια κόμμα, το σύνθημα «Να καεί, να καεί το….. η Βουλή» αποκτά έναν πιο ουσιαστικό και πραγματικό χαρακτήρα.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση είναι Δια= Κρόνος /Hades= Wi/Κρόνος = Σελήνη/Admetos = Zeus:

Θέματα υγείας. Έλλειψη χρημάτων. Μεγάλες απώλειες χρημάτων. Απώλειες υλικού ή ιδιοκτησίας. Καταστροφή των τιμαλφών μέσω των εχθρών. Μετακίνηση. Αλλαγή στην περιουσία. Μια πυρκαγιά που καταστρέφει οικία ή κτήμα. Εργασία υπό σκληρές συνθήκες. Εργασία κάτω από συνθήκες που δεν ικανοποιούν. Ένα περιβάλλον ή συνθήκες εργασίας που μου δημιουργούν στρες ή κατάθλιψη.

Ερωτικά, τα πράγματα κάπως περιπλέκονται και πολλά ίσως αποδειχτούν πως είναι τζίφος. Πολλά άτομα ίσως κάνουν την υπέρβαση και εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειαστεί να κάνετε πράγματα τα οποία είναι πέρα από τις δυνάμεις σας προκειμένου να ικανοποιήσετε τα θέλω του συντρόφου σας.

Για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να σας πω... Τα διαβάσατε!

Το απόφθεγμα της ημέρας:

«Μίρκο Κράλη, τι ζητάς;
εδώ δεν είναι παίξε γέλασε:
εδώ είναι Μπαλκάνια»

Νίκος Εγγονόπουλος

Το τραγούδι της ημέρας: Φεύγω-Χάρις Αλεξίου feat. Stereo Mike

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved