Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/2 έως 2/3

 

Σελήνη στους Διδύμους

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/2 έως 2/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα διήμερο ψυχολογικού spa, βρίσκεται ανανεωμένη έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 29/2 στις 5:28 το πρωί.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 7;23 το πρωί και λίγο αργότερα στις 11;49 το εξάγωνο με τον Ουρανό, σηματοδοτούν την ημέρα, επηρεάζοντάς μας περίεργα και αντιφατικά έως το βράδυ.

Η δημιουργική μας διάθεση σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή, μας βάζουν σε έναν αγώνα δρόμου, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις, δραστηριότητες, ασχολίες, σκέψεις και επιθυμίες, που απαιτούν σύνεση και ακρίβεια.

Όσα θέλουμε να κάνουμε αυτήν την ημέρα μας ξεπερνούν σε χρόνο και ψυχολογικό απόθεμα, αφού σκοπό έχουν να μας εξαντλήσουν. Από τη μία η ρομαντική και εξιδανικευμένη διάθεση και από την άλλη η βιαστική επικοινωνιακή μας τάση, μπορεί να μας οδηγήσουν σε μια θολή κατάσταση, που τελικά θα μας παγιδέψει.

Κάθε απόφαση αυτήν την ημέρα δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε για αυτό είναι καλύτερα να μεταθέσουμε τα σχέδιά μας, κρατώντας σε καταστολή τις επιθυμίες μας.

Αυτό γίνεται πιο επιτακτικό εφόσον στις 1/3 στις 3:21 το πρωί, ο καινούργιος μήνας ανοίγει με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, φέροντας σύγκρουση ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω μας. Το τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη που ακολουθεί στις 10:53 το πρωί, επηρεάζει ως το απόγευμα δημιουργώντας μας ένταση, εκνευρισμό, ασυνεννοησία και αρκετούς διαπληκτισμούς. Τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα επιθυμούμε, συναντώντας εμπόδια και καθυστερήσεις, ειδικά σε θέματα που έχουμε ανακινήσει ήδη από παλιά.

Οι αποφάσεις είναι καταδικασμένες να πέφτουν σε ένα κενό, το οποίο η επικοινωνιακή μας διάθεση δεν αποδέχεται, προσπαθώντας συνέχεια να βρει μια λύση και να προσεγγίσει ένα αποτέλεσμα.

Στις 2/3 στις 10:29 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα σαν αυλαία, που περιμέναμε με αγωνία.

Η διάθεσή μας μεταβάλλεται και γίνεται πιο πρόσχαρη και πιο επιτήδεια. Βλέπουμε τους άλλους και τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, γινόμαστε ιδιαίτερα ευπροσήγοροι και παραχωρητικοί και ενεργούμε διπλωματικά και έξυπνα. Πολύ καλό διάστημα για να αποφορτιστούμε και να ξεσκάσουμε με μια απόδραση από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις.

Στις 15:13 το μεσημέρι η καλή διάθεση και η ομαλή ροή των γεγονότων συνεχίζεται με το τρίγωνο με τον Κρόνο, το οποίο προσδίδει οξυμένη κρίση, διάκριση, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Στις 17:09 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για ένα διήμερο τρυφερού αισθαντανέ και αρκετής δόσης συναισθηματικής δράσεως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved