Star Stylist 28 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 28 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Νομίζω ότι μετά το χθεσινό φαγητό η ημέρα είναι πολύ καλή για γυμναστική (ξέρετε μπας και φύγουν τα περιττά). Τώρα βέβαια, εάν δεν έχετε όρεξη, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν κάτι θα βοηθούσε την ομορφιά σας σήμερα είναι να δώσετε σημασία στην υγεία, είτε των μαλλιών σας, είτε οποιουδήποτε άλλου σημείου του σώματός σας.

Στα μαλλιά σας η υγεία είναι πολύ σημαντική. Αν δεν κάνατε μάσκα χθες, δεν πειράζει και σήμερα μέρα είναι. Το στυλ της ημέρας θέλει απλό χτένισμα, ίσως ένα ίσιωμα ή να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά (για τις τυχερές), δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπνεύσουν, χωρίς να επιβαρυνθούν με σεσουάρ και σίδερα.

Στα νύχια σας ούτε κόψιμο, ούτε τίποτα. Αν και θα χρειάζονται κάτι, αφήστε το για άλλη μέρα. Το πεντικιούρ βέβαια είναι άλλο θέμα! Όσες πιστεύετε ότι το έχετε ανάγκη, η ενέργεια της ημέρας θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι οι αποχρώσεις του καφέ.

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε γήινες αποχρώσεις. Προσπαθήστε να μην φτιάξετε το βλέμμα της αγελάδας (είναι η παγίδα της ημέρας). Βάζοντας στα μάτια την απόχρωση της άμμου με καφέ στην γωνία των ματιών θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα πιο γοητευτικό βλέμμα.

Η συμβουλή της ημέρας: προσέχουμε για να έχουμε. Οι τεχνικές εργασίες στα μαλλιά δεν πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Φροντίστε τα μαλλιά σας για να σας φροντίζουν και αυτά!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες … «μα γιατί παχαίνω, αφού δεν τρώω!» και ο μεντεσές από το ψυγείο έχει χαλάσει από το άνοιξε-κλείσε, οι Κριαρίνες «άντε, να ξεκινήσουμε! ακόμα; … βαρέθηκα!» και οι Ιχθύες που όλες αυτές τις ημέρες ονειρεύτηκαν την απελευθέρωση των ομοίων τους αλλά τελικά κατέληξαν… στο τηγάνι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved