Star Stylist 27 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 27 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα και Kαλή Σαρακοστή!

Η ημέρα απαιτεί μάσκες ομορφιάς (εκτός από πολύ φαγητό)!

Παρόλο που τα τραπέζια θα μας κρατήσουν απασχολημένες μέχρι το μεσημέρι, αν δεν μας έχει πάρει ο ύπνος από το πολύ φαγητό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μεταμορφωτικές αλλαγές. Να ξέρετε ότι όσες αποφασίσουν να νηστέψουν, θα το καταφέρουν. Οι όψεις σήμερα βοηθούν όλων των ειδών τις διατροφές με ορατά αποτελέσματα. Οπότε άστα αυτά που ξέρεις και φέρε το καλαμαράκι πίσω!

Στα μαλλιά σας κάντε μια μάσκα. Όσο περίεργο και να σας φανεί… μην πείτε όλη την μπύρα… αφήστε και λίγο, θα σας χρειαστεί, εφόσον για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ό, τι το καλύτερο σε συνδυασμό με ένα αυγό. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, ένα ποτηράκι του κρασιού μπύρα και ένα ολόκληρο αυγό. Απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά και μετά από 20 λεπτά ξεβγάλετε.

Στα άκρα σας το ποδόλουτρο είναι το ιδανικότερο που θα μπορούσατε να προσφέρετε. Ιδιαίτερα αν εσείς ήσασταν η οικοδέσποινα. Για όσες σκέφτονται κάτι διαφορετικό… η αποτρίχωση θα ήταν επίσης μια καλή επιλογή για σήμερα αλλά ποια θα αφήσει το χταπόδι για να το κάνει;

Στο πρόσωπό σας φυσικά μάσκα ομορφιάς και με μεγάλη επιτυχία. Αφού ξεκινάει η Σαρακοστή και το γιαούρτι μπορεί να έχει μείνει στο ψυγείο… μην το αφήσετε να πάει χαμένο (δεν εννοώ να το σερβίρετε σε καμιάς το πρόσωπο), κάντε το μάσκα. Η συνταγή είναι απλή: δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι ανακατεμένες με μια κουταλιά του γλυκού μέλι! Το απλώνετε στο πρόσωπο και το αφήνετε 10 λεπτά. Μετά το ξεβγάζετε και βάζετε την κρέμα σας.

Η συμβουλή της ημέρας: ένα καλό προϊόν στην αγορά είναι το μετάξι το οποίο μπορεί να πάρει την θέση της κρέμα σας, προσφέροντας πολύ περισσότερα στα μαλλιά σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που έχουν φάει ακόμα και τα πιάτα, οι Αιγοκερίνες που έχουν τρελαθεί με αυτή την μεταμόρφωση και οι Παρθένες που τα έχουν δει όλα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved