27 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

27 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
27_feb

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Ταύρο σας ωθεί να απολαύσετε ένα πλούσιο τραπέζι με σαρακοστιανά, από ντολμαδάκια και ταραμοσαλάτα μέχρι ριζότο με μύδια και αστακομακαρονάδα. Από αυτήν την άποψη, το πέταγμα του χαρταετού μπορεί να ...περιμένει! Η ημέρα πάντως προσφέρεται για επαφή με την Φύση και τους αργούς όσο και σταθερούς ρυθμούς της.

Κριός

Σήμερα, ακόμα και εσείς κινείστε με μικρά βήματα και θέλετε να απολαύσετε όσο περισσότερο γίνεται τη χαρά της ημέρας. Αν και το τηλέφωνο θα χτυπά ασταμάτητα, εσείς θα αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας, αισθανόμενοι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και επιχειρηματολογίες που δεν βγάζουν πουθενά και δημιουργήστε συνθήκες ζεστασιάς.

Ταύρος

Σήμερα, είναι μέρα για να δείξετε τις δυνατότητες σας τόσο στη μαγειρική όσο και στη δημιουργία ενός όμορφου και γιορτινού κλίματος. Η καλή προετοιμασία θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε απρόοπτα που σε καμία περίπτωση δεν χαλάνε το κέφι και τη διάθεση να το ρίξετε σήμερα έξω. Αποφύγετε τις κόντρες με τα παιδιά και το σύντροφο μπροστά σε κόσμο.

Δίδυμοι

Σήμερα, το έχετε ρίξει στον ύπνο και το χουζούρι, περιμένοντας από τους άλλους να φτιάξουν ατμόσφαιρα. Περισσότερο σαν επισκέπτης παρά σαν οικοδεσπότης προσφέρετε με το χιούμορ σας χαρά και κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις που προκαλούν ενδιαφέρον. Αποφύγετε να κοντραριστείτε με άτομα που έχουν διάθεση για μομφές και επιπλήξεις.

Καρκίνος

Σήμερα, αφήνετε στην άκρη τα προβλήματα και τις ανησυχίες και δίνετε όλο σας το είναι για να διασκεδάσετε μαζί με τους κοντινούς σας ανθρώπους, ενθουσιάζοντάς τους για άλλη μια φορά με τις γαστρονομικές εκπλήξεις σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως μια απρόσκλητη επίσκεψη αποτελέσει αφορμή για να λάβετε μια ανέλπιστη χαρά που θα σας συγκινήσει.

Λέων

Σήμερα, κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να εκπλήξετε με την προσωπικότητα και τις ικανότητές σας. Κάποια μυστικά με ορισμένα πρόσωπα κάνουν το κλίμα μυστηριώδες, γεγονός που αντιλαμβάνεστε και δίνετε μια μάχη για να αντεπεξέλθετε, χωρίς να αποκαλύψετε τίποτα. Καλή μέρα για να προσθέσετε στο μενού της ημέρας μια όμορφη έκπληξη.

Παρθένος

Σήμερα δεν είστε μόνοι, αντίθετα μαζί με πολύ κόσμο μοιράζεστε χαρά, ευχαρίστηση και καλή διάθεση. Δείχνετε διατεθειμένοι να αποφύγετε καυστικά σχόλια και να βοηθήσετε τόσο σε προετοιμασίες όσο και σε εξορμήσεις. Αισθηματικά, προσπεράστε κάποιες εντάσεις και απολαύστε τον έρωτα σας. Ιδανική μέρα για να ζητήσετε μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση.

Ζυγός

Αν σκέφτεστε να έχετε ένα γεύμα με θαλασσινά σε ειδυλλιακή τοποθεσία μόνο με το ταίρι σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Αν και θα δυσκολευτείτε να εκδηλώσετε κάποια συναισθήματά σας, εντούτοις θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Φίλοι και γνωστοί θα σας αναζητήσουν και δεν αποκλείεται να τους κάνετε το χατίρι και να κάνετε και ένα πέρασμα και από τη δική τους παρέα.

Σκορπιός

Σήμερα, το πιθανότερο είναι να είστε εκτός σπιτιού είτε προσκεκλημένοι σε μια γιορτή για τα κούλουμα είτε σε μια εκδρομή ή μια έξοδο κοντά στη θάλασσα. Ίσως αντιληφθείτε ότι ασκείτε στους άλλους μια ακαταμάχητη έλξη που τους κάνει να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από κοντά σας. Δεν αποκλείεται να έχετε τηλεφωνήματα από άτομα που ούτε καν θυμάστε πια.

Τοξότης

Χωρίς δισταγμό, δίνετε στους άλλους αυτό που θέλουν, κέφι, ευθυμία και καλή διάθεση. Μετά από μια υπαίθρια περιπέτεια θα ευχαριστηθείτε ένα σαρακοστιανό τραπέζι με όλα τα καλά. Συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να οπισθοχωρήσετε, απλά αφήστε για άλλη μέρα αυτό που δεν προχωρά σήμερα. Η δημοτικότητα σας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Αιγόκερως

Με το Δία μέσα στον οίκο της απόλαυσης σήμερα ευφραίνεστε τη γιορτινή ατμόσφαιρα και δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να περάσουν όλοι απίστευτα όμορφα. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω αλλά αυτό θα σας ανταμείψει τόσο ηθικά όσο και ψυχικά. Αφήστε συζητήσεις για τα επαγγελματικά για στιγμές που θα είναι κατάλληλες και θα υπάρχει νηφαλιότητα.

Υδροχόος

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η τέρψη εντός του σπιτιού σας προσφέρει ύψιστη ικανοποίηση. Όσα σας έχουν λείψει εδώ και χρόνια θα τα ευχαριστηθείτε σήμερα, αισθανόμενοι ευλογημένοι και τυχεροί για τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς και περιοριστείτε στο να δηλώσετε τις προθέσεις σας.

Ιχθύες

Εάν δεν βρίσκεστε σε μια παραλία απολαμβάνοντας θαλασσινούς μεζέδες, σίγουρα νοερά είστε εκεί και μεταδίδετε μια αίσθηση γαλήνιας ηρεμίας και εσωτερικής ευχαρίστησης. Συναισθηματικά, προσφέρετε στους άλλους τα πάντα, χωρίς να περιμένετε ή να προσμένετε τίποτα. Ίσως θα ήταν ωφέλιμο να μη βάζετε τον εαυτό σας ούτε πάνω ούτε κάτω από τον άλλο, απλά δίπλα του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved