27 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









7 έως 8 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένα κορίτσι φυσά μια σάλπιγγα».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση της αποστολής και θα δουλέψει πολύ για να φέρει κι άλλους στο μονοπάτι που διάλεξε. Η πολιτική, ο συνδικαλισμός και η εσωτερική φιλοσοφία είναι τομείς που του ταιριάζουν, πάντα με γνώμονα την συλλογική δράση. Σαν χαρακτήρας μπορεί να είναι ευγενής και προνοητικός με ικανότητα στην συνένωση και την διοίκηση.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αυτός που το πρόσωπό του δεν φωτίζει, δεν θα γίνει ποτέ αστέρι» William Blake

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται να γίνετε ...διπλοί, έχοντας μάλιστα πολύ καλές προδιαγραφές για μια εντυπωσιακή συνέχεια. Όσο για τους δεσμευμένους, εκείνο που προέχει είναι ο εμπλουτισμός της σχέσης με νέα στοιχεία, κυρίως στην κατεύθυνση της ...καλοπέρασης. Ωστόσο αν δεν ακούσουν έγκαιρα το «μήνυμα» της ανανέωσης, ενδέχεται να δοκιμάσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να αποζημιωθείτε από την πλούσια κοινωνική ζωή και τις νέες γνωριμίες, ανεξάρτητα με το αν θα εξελιχθούν σε κάτι πιο προσωπικό.

Οικονομικά

Χρονιά πολλών ταχυτήτων είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε για σας, αφού δεν λείπουν ούτε οι ευκαιρίες, ούτε όμως και οι παγίδες. Το βέβαιο είναι πως βρίσκεστε σε φάση αλλαγών και κάθε προσπάθεια σας να «κρατηθείτε» στην ίδια θέση θα αποβεί μάλλον μάταιη. Εκείνο που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι οι περιπτώσεις εξαπάτησης ή λανθασμένων χειρισμών εξ αιτίας κάποιων υποτιθέμενων «σίγουρων» πληροφοριών. Τελικά ωστόσο, όπως κι αν έχει οι θετικές προοπτικές είναι εκείνες που μπορούν να επικρατήσουν, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved