25 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

25 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
25_feb

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με ενθουσιασμό και διάθεση για ξεφάντωμα και τρέλες. Όλα καλά δηλαδή, ωστόσο σε πιο σοβαρές καταστάσεις, αν ...προλάβετε, σκεφτείτε πριν δράσετε γιατί ίσως να μετανιώσετε για τον παρορμητισμό σας. Το εξάγωνο Ηλίου – Δία ευνοεί ευχάριστες δραστηριότητες και επαφές με άτομα που σας ευχαριστούν και κάνετε καλή παρέα. Καλή μέρα για να ασκηθείτε, να γυμναστείτε, να κινηθείτε και γενικότερα να δραστηριοποιηθείτε.

Κριός

Κεφάτοι και ορεξάτοι κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που απαιτούν λίγο ξεβόλεμα. Οικονομικά, ίσως έχετε μια πρόταση που θα σας ευνοήσει ενώ κάποια παλαιότερη οικονομική κίνηση ίσως αποδώσει σήμερα. Αισθηματικά, έχετε πάρει το παιχνίδι πάνω σας και αυτό βοηθά τη σχέση να ζωντανέψει και να σας δώσει νέες συγκινήσεις.

Ταύρος

Σήμερα, θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν ηρεμία και συνάμα θα σας προσφέρουν ψυχική ευχαρίστηση. Συναντήσεις με άτομα που είναι στεναχωρημένα θα σας ωθήσουν να βρείτε χαρούμενες διεξόδους που θα αλλάξουν εντελώς το κλίμα. Αισθηματικά, κάνετε κάτι που δεν περιμένει το έτερο ήμισυ για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Οι επαφές με φίλους και γνωστούς σας προσφέρουν ύψιστη ευχαρίστηση και σας ενθαρρύνουν να κάνετε πράγματα που δεν είχατε τολμήσει. Δεν αποκλείεται να βιαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες ίσως οδηγήσουν σε λαθάκια που όμως διορθώνονται. Καλή μέρα για μια γνωριμία με ερωτικές προεκτάσεις ή για ένα «προξενιό» που σας εκπλήξει ευχάριστα.

Καρκίνος

Σήμερα, αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που συνδέονται με το κοινωνικό σας προφίλ και να συναναστραφείτε με άτομα που προάγουν αυτήν σας την επιθυμία. Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί γιατί η ειλικρίνειά σας μπορεί να φτάσει στα όρια της ειρωνείας ή της προσβολής, χωρίς ούτε να το καταλάβετε. Ερωτικά, είναι πιθανό να ζήσετε ένα πρωτόγνωρο πάθος.

Λέων

Σήμερα, οι άλλοι σας ζητούν χάρες και εσείς μπαίνετε στη διαδικασία να τους τις κάνετε με όλη σας την καρδιά. Θέματα οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν να επιδείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μέχρι τώρα τα μέλη της ήξεραν. Αισθηματικά, είναι πιθανόν να οργανώσετε μια βραδιά έκπληξη για εσάς και το ταίρι σας.

Παρθένος

Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Κριό ψάχνετε να βρείτε ποιο είναι το παρασκήνιο σε κάποιες σχέσεις. Οικονομικά, είστε καλύτερα κι αυτό σας παρακινεί να ξοδεύετε, χωρίς να υπολογίζετε. Αισθηματικά, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά του να προσπαθήσετε για κάτι παλιό ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Καλή μέρα για επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που σας εκτιμούν.

Ζυγός

Πίσω από την ένταση και την εγρήγορση κρύβεται το άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση σας. Η βιασύνη και ο κυνισμός δεν θα αποδειχθούν καλοί σας φίλοι γι’ αυτό χαλαρώστε και, πριν κάνετε κάτι, σκεφτείτε το. Κάποιοι γόρδιοι δεσμοί λύνονται με τη βοήθεια ενός φιλικού πρόσωπου που σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στο μυαλό και στη ζωή σας. Εξαιρετική μέρα για να βγείτε έξω.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας με τους άλλους πάνε από το καλό στο καλύτερο κι αυτό που σας ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι βλέπετε καλές προθέσεις και θετικά συναισθήματα για το πρόσωπο σας. Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει με απλά πράγματα που σας προσφέρουν ισορροπία και συνάμα αρμονία. Πολύ πιθανόν να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατροφή σας.

Τοξότης

Ίσως σήμερα είστε λίγο υπερβολικοί στις εκδηλώσεις και στις κινήσεις σας αλλά αυτό δεν θα ενοχλήσει, αντίθετα θα υπερχειλίσει την ατμόσφαιρα με θετικότητα και χαρά. Συναντήσεις μέσα στο χώρο του σπιτιού σας δίνουν την ευκαιρία για συζητήσεις που εδώ και καιρό θέλατε να κάνετε. Αισθηματικά, κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει κι αυτό σας αρέσει γιατί εναρμονίζεται με τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Αιγόκερως

Σχέσεις και συναναστροφές με πολύ κοντινά πρόσωπα περνούν μια φάση ανανέωσης και συνάμα καλυτέρευσης. Κάποιες μετακινήσεις θα σας ενθαρρύνουν να ξεφύγετε λίγο από το σημερινό σας πλάνο και να αδράξετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που σας προσφέρει ευχαρίστηση. Αισθηματικά, οι έντονες μεταλλαγές του συντρόφου ίσως οδηγήσουν σε κάποιους παραλογισμούς.

Υδροχόος

Η μέρα είναι θετική για εκδρομές, μίνι – αποδράσεις και εξόδους με άτομα που συμπαθείτε πάρα πολύ. Τα περιττά έξοδα του συντρόφου ή κάποιου πολύ κοντινού σας προσώπου ίσως σας ωθήσουν να κάνετε κάποιες επιπλήξεις που όμως δεν θα πιάσουν τόπο. Αισθηματικά, η καλή σας συμπεριφορά σε συνδυασμό με την επικοινωνία εκτινάσσουν τη μεταξύ σας έλξη στα ύψη.

Ιχθύες

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποια βήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωή σας. Η διάθεση για επικοινωνία και επαφές σας φέρνει κοντά με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε και να οργανώσετε κάποια μικρή συγκέντρωση πιθανόν στο χώρο του σπιτιού. Αισθηματικά, δείχνετε να αδιαφορείτε για τη στάση του συντρόφου αλλά στην πραγματικότητα κάθεστε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved