Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου

Η Παρασκευή και το Σάββατο έχουν πολλά θετικά στοιχεία και κρίνονται ως κατάλληλες ημέρες για αγορές αλλά και την διασκέδαση σας.

Παράλληλα, αιτήματα βοήθειας ή συμπαράστασης μπορούν να βρουν ανταπόκριση, ενώ μην διστάσετε να αφεθείτε σε εύκολες λύσεις που κάνουν την ζωή ...απλούστερη!

Main stream: Γιορτές, ξεφάντωμα, διασκέδαση, ξεγνοιασιά. Κοινωνικότητα, θεαματική βελτίωση των δημοσίων σχέσεων. Χάρες, χατίρια, εύκολες λύσεις, «τυχερά», κεράσματα. Αγορές, shopping therapy.

SOS: Επιπολαιότητα, σπατάλες, ανευθυνότητα, πολύ κακό για το τίποτα,

__________

Προχωρώντας προς την Καθαρά Δευτέρα, το τοπίο γίνεται κάπως «θολό« και δεν φταίει μόνον η ...ομίχλη ή ο βροχερός καιρός. Ο Ποσειδώνας είναι μεν απόλυτα συμβατός με τα νηστίσιμα και το ...ουζάκι, μπορεί όμως να κάνει κουμάντο ακόμη και στους χαρταετούς, που -αν πετάξουν- ενδέχεται να βρεθούν ...αλλού!

Γενικότερα τα πρακτικά θέματα «πάσχουν» και μια λογική προσέγγιση των πραγμάτων θα είναι μάλλον άστοχη, ενώ αντίθετα η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να προσφέρει λύσεις

Main stream: Ρομαντισμός, χαλάρωση, ύπνος, όνειρα, ωραιοποίηση. Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες. Μεταφυσική, θρησκευτικό συναίσθημα, προσευχή, διαλογισμός. Φιλανθρωπία. Ελπίδα, αισιοδοξία. Αγορές ειδών τέχνης ή διακοσμητικών.

SOS: Αφηρημάδα, λάθη, αβλεψίες. Ρύπανση, ιώσεις. Τεχνικά προβλήματα, ιοί. Αποπροσανατολισμός, εξαπάτηση, ψέματα, κλοπές. Ματαίωση δραστηριοτήτων, ακυρώσεις. Υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούνται. Λαθρεμπόριο.

__________

Από την Τρίτη και μετά, αρχίζουν τα ...δύσκολα αφού αναλαμβάνουν δράση ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, με τον Άρη παράλληλα να ξύνει πληγές και να οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Σίγουρα αυτές οι ημέρες προσφέρονται για αλλαγές ή ανατροπές, αντίθετα όμως δεν συνιστώνται για την έναρξη κάποιας σημαντικής δραστηριότητας, εκτός κι αν σκοπεύετε να εξερευνήσετε κάποιο ...ηφαίστειο!

Main stream: Αλλαγή ρότας, αναθεώρηση. Το τέλος ενός κύκλου, απεξάρτηση από το παρελθόν, χειραφέτηση. Εκπλήξεις, παράξενα φαινόμενα. Κληρονομιές, αποζημιώσεις, οικονομικές ρυθμίσεις.

SOS: Αίσθηση απώλειας-σοκ. Μελαγχολία, αίσθηση ματαιότητας. Ακραίες αντιδράσεις, εξτρεμισμός.

__________

Ειδικά την Τετάρτη ή την Πέμπτη, σε αρκετές περιπτώσεις θα επικρατήσει ο «νόμος της ζούγκλας»:

Main stream: Εξόντωση βλαβερών παραγόντων, εξάρθρωση σκοτεινών κυκλωμάτων. Ελεγχόμενη κατεδάφιση. Κατάδυση, εξερεύνηση, έρευνα. Μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Αγορές sex toys. Αποχετευτικές εργασίες.

SOS: Ταξίδια, μετακινήσεις, μεταφορικά μέσα. Οικοσκευές. Ανθυγιεινή εργασία, μόλυνση. Άγνωστοι κίνδυνοι ή απειλές. Υπονόμευση, τρομοκρατία, εγκληματική δράση. Βόμβες και «βόμβες». Επιστράτευση, μάχη μέχρις εσχάτων. Καταστροφές, γκρέμισμα, βούλιαγμα. Ανεξέλεγκτα πάθη.

__________

Πλησιάζοντας προς την Παρασκευή, ο Άρης συνεχίζει ...ακάθεκτος, παίρνοντας μάλιστα ξεκάθαρο προβάδισμα από τους «συναδέλφους« του. Το αποτέλεσμα θα είναι η καθημερινότητα μας συνολικά να πάρει ...φωτιά κι όποιος αντέξει!

Μια σωστή πολιτική θα ήταν να φορτσάρετε, καταναλώνοντας την περίσσεια ενέργεια σε δημιουργικές ενασχολήσεις γύρω από θέματα που γνωρίζετε, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να ξεσπάσετε τα νεύρα σας επί αδίκων και δικαίων.

Το σεξ είναι επίσης μια καλή λύση για τον Άρη, σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να το... παρακάνετε, αφού η απότομη εξάσκηση θα σας βγάλει off.

Ακόμη είναι καλό να θυμάστε πως κάτω από την επιρροή του Άρη, όσο σοβαρό ή οξύ κι αν δείχνει ένα πρόβλημα, συνήθως περνάει γρήγορα. Γι’ αυτό ...ψυχραιμία και όλα θα στρώσουν!

Main stream: Δυναμικές πρωτοβουλίες, «ξεκόλλημα». Άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Γυμναστική, σπορ. Σχετικά σκληρές εργασίες. Αγορές εργαλείων.

SOS: Επιθετικότητα, αυθαιρεσίες, «αντάρτικο». Τσακωμοί, έντονες διαφωνίες, βία. Καψίματα, κοψίματα, σπασίματα, πρηξίματα, πυρετοί και γενικότερα ατυχήματα. Οτιδήποτε εύθραυστο, βρίσκεται σε κίνδυνο. Διατάραξη κοινής ησυχίας.

Κλείνοντας να θυμίσω πως εξ αιτίας της «κρυφής» συνόδου της Δήμητρας με τον Δία, η οποία αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνει την επιρροή της, όσες ή όσοι σκοπεύουν να απευθυνθούν στο κοινό έμμεσα ή άμεσα (διαφήμιση, δικτύωση, προώθηση κλπ) θα έχουν ούριο άνεμο, οπότε αξίζει ο κόπος!

Ανάλογες προοπτικές έχει κάθε συλλογική προσπάθεια, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει μια σημαντική υποστήριξη από μερίδα του κοινού.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved