Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους! Παρασκευή κοντή γιορτή για τον Πάνο Καμμένο αλλά και ante portas εφιάλτης για τους δύο πρώην «μεγάλους».

Έμαθα πως στις τάξεις των Μνημονιακών επικρατεί ένας πανικός, αφού πρόκειται να δημοσιευτεί λίστα με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) καθώς επίσης και άλλων προνομιούχων Ελλήνων που έπαιξαν CDS (ασφάλιστρα υψηλού κινδύνου). Μάλιστα, υπάρχουν και ονόματα σοκ που στο άκουσμα τους θα κλάψουν μανούλες...

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Cupido= βόρειος Δεσμός/Ποσειδώνας = Άρης /Πλούτωνας= Zeus/Vulcanus = Δίας /Kronos:

Όμορφες αισθηματικές στιγμές. Συζητήσεις περί γάμου. Παράλληλες σχέσεις. Μια σχέση η οποία λήγει ή εγκαταλείπεται. Σχέση η οποία δεν έχει στήριγμα. Σχεδιασμός. Εργασία με μηχανές ή μηχανήματα. Επιτυχής ηγέτης. Το άτομο που είναι ευτυχές με την ικανότητά του ως ηγέτη.

Στα αισθηματικά, εκεί είναι που θα γίνει ο χαμός αφού κάποια προγραμματισμένα πράγματα θα αλλάξουν την τελευταία στιγμή και εκεί μπορεί να αρχίσετε να σιγοτραγουδάτε μαζί με τον Τόλη (στα καλά του, πριν τα πάρε δώσε με την Εφορία) «ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε». Πριν ...αλαφιάσετε πάντως, σκεφτείτε πως ίσως να πρόκειται για απλά test drive που αποσκοπούν στο να εκμαιεύσουν αντιδράσεις.

Αν όμως είσαστε μπλεγμένοι «παράλληλα …περπατάμε παράλληλα» καλό θα είναι να είσαστε προσεκτικοί μην πεταχτεί από καμιά γωνιά το «νόμιμο» πρόσωπο και μετά που να τρέχεις στο Ε.Σ.Υ του Λοβέρδου; Καλυτέρα ν αναπτύξεις ιδιότητες αυτό-ίασης .

Το απόφθεγμα της ημέρας (για τα CDS): «Δε χρειάζεται να θυμηθείς. Το ξέρουμε» Γιάννης Ρίτσος

Το τραγούδι της ημέρας: Όσο και αν ενοχλεί κάποιους είμαστε… ένας ακόμα Δον Κιχώτης Δυτικές Συνοικίες - Δον Κιχώτης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved