Star Stylist 24 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 24 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Σήμερα η πρωτοτυπία θα κάνει την διαφορά! Η Σελήνη έχει απαιτήσεις! Αν έχετε στο μυαλό σας κάτι διαφορετικό, είναι πολύ καλή ημέρα αλλά, αν σκέπτεστε κάτι συντηρητικό, απλά διαλέξτε άλλη μέρα!

Τα μαλλιά σας μπορεί να φωνάζουν ότι θέλουν κούρεμα (βέβαια ποιος τα ακούει)! Σήμερα τολμήστε να τα κουρέψετε και να τους δώσετε ένα διαφορετικό στυλ. Η ενέργεια της ημέρας θέλει δυναμικό στυλ και δεν μπορεί τις μετριότητες! Αν δεν θέλετε να τα κουρέψετε, βάψτε τα (όχι όμως το συνηθισμένο χρώμα)! Σήμερα, οι αλλαγές επιβάλλονται! Όσο για το χτένισμά σας, φροντίστε να το κάνετε όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται.

Τα νύχια σας σήμερα πρέπει να είναι εντυπωσιακά! Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι πολύ καλή επιλογή. Όμως μην σκεφτείτε ότι θα τα βάψετε απλά ένα χρώμα, διαλέξτε ένα πρωτότυπο σχέδιο και κάντε τα να διαφέρουν! Υπάρχουν στην αγορά αυτοκόλλητα για όσες δεν μπορούν τα ζωγραφίσουν.

Το μακιγιάζ σας θα είναι πρωτότυπο! Όσο περίεργο κι αν σας φανεί θα πρότεινα το μωβ σε συνδυασμό με το μαύρο ή το μπλε με το μαύρο και το ασημί ή μπλε με χρυσό και πράσινο (ανοιχτό). Να θυμάστε πάντα ότι η πιο σκούρα σκιά μπαίνει στην γωνία των ματιών αλλά στον συνδυασμό του μπλε και του πράσινου και του χρυσού, το χρυσό κρατήστε το για το κέντρο, το μπλε για την γωνία και το πράσινο για το εσωτερικό του ματιού. Βάλτε οπωσδήποτε eyeliner και τονίστε αρκετά τις βλεφαρίδες.

Η συμβουλή της ημέρας: Το καθημερινό λούσιμο δεν βοηθάει τα μαλλιά αντιθέτως τους αφαιρεί την φυσική τροφή που τα δυναμώνει και το προσφέρει η φύση. Είναι προτιμότερο να λούζεστε 2 με3 φορές την εβδομάδα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες… «πάρε το αυγό και κούρευτο», οι Κριαρίνες που έχουν τον αμάζευτο και οι Ιχθύες που όλοι οι υπόλοιποι ζηλεύουν τον κόσμο τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved