24 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
24 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
24_feb

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού δείχνετε λίγο βιαστικοί για να κάνετε πράγματα χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας κάποιες συνθήκες. Σε πολύ περιπτώσεις θα χρειαστεί να χτυπήσετε την πόρτα πριν εισβάλετε στο χώρο του άλλου εάν δεν θέλετε να εισπράξετε μια δριμύτατη επίθεση. Τέλος η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημά.

Κριός

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο διοχετεύετε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας αντιπροσωπεύουν. Στα επαγγελματικά, κάποιοι υφιστάμενοί σας κάνουν το κεφαλιού τους και μπαίνετε σε μια διαδικασία να τους πειθαρχήσετε. Αισθηματικά, είναι απαραίτητο να προσπεράσετε κάποιες κακές στιγμές και να προχωρήσετε μπροστά. Οι γεννημένοι του 1983 θα επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις.

Ταύρος

Σήμερα, αισθάνεστε μια εσωτερική ένταση που δεν μπορείτε να προσδιορίσετε από πού έρχεται. Είναι πολύ εύκολο να σας πάρει από κάτω και να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Μην αφήσετε τον αρνητισμό να υπονομεύσει τη θέληση και την αποφασιστικότητά σας. Αισθηματικά, θέλετε το ταίρι σας να κάνει πράγματα επειδή τα νιώθει και όχι από υποχρέωση. Οι γεννημένοι του 1976 θα προσπαθήσετε να ενταχθείτε σε ένα νέο χώρο.

Δίδυμοι

Η ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα απαιτεί να θέσετε νέους στόχους και να πάρετε πρωτοβουλίες για να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Επαγγελματικά, εισπράττετε θετικά σχόλια που σας ευχαριστούν και σας ωθούν να συνεχίσετε την καλή δουλειά. Αισθηματικά, δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας μια ιστορία που, αν και έχει τελειώσει, μέσα σας συνεχίζει να είναι ζωντανή. Οι γεννημένοι του 1968 θα αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Καρκίνος

Πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της δουλειάς σήμερα σας προβληματίζουν και συνάμα σας ανησυχούν. Αισθηματικά, θέλετε να απεγκλωβιστείτε από μια κατάσταση που είναι αδιέξοδη και να βρείτε τη δύναμη να κάνετε μια νέα αρχή. Κάποιοι φίλοι δείχνουν μια ανταγωνιστική στάση που δεν μπορείτε να καταλάβετε και προτιμάτε να αποσυρθείτε στο καβούκι σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε προστριβές με άτομα που το παίζουν αφεντικό.

Λέων

Σήμερα, δέχεστε τις προσκλήσεις με θέρμη, καθώς νιώθετε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε εμπόδια και δυσκολίες με πείσμα και δύναμη. Οικονομικά, προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη κάποιες υποθέσεις και να κάνετε διαπραγματεύσεις που θα σας διευκολύνουν. Αισθηματικά, εκφράζεστε πιο ζεστά και πιο θετικά κι αυτό αναζωπυρώνει τη φλόγα της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1982 θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο διακατέχεστε από μια ορμέμφυτη ανάγκη να αποτινάξετε ό, τι σας καταπιέζει και να κάνετε νέα πράγματα τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά. Επαγγελματικά, περνάτε κάποιες διακυμάνσεις που σας πικραίνουν και απαιτούν ριζικές αλλαγές. Μακρόπνοα σχέδια μπορούν να έχουν μια καλή αρχή, αν είστε συνεπείς και ειλικρινείς. Οι γεννημένοι του 1984 θα συμπεριφερθείτε με εγωισμό σε επαγγελματικά ζητήματα.

Ζυγός

Οι συνεργασίες είναι αυτές που σας απασχολούν σήμερα, καθώς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αποφύγετε να καταφερθείτε ενάντια στις πεποιθήσεις και το έργο των άλλων γιατί αυτό θα βγει εις βάρος σας. Αισθηματικά, ένα φλερτ σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Μη δώσετε μεγάλη σημασία σε λόγια τρίτων γιατί πιθανόν να μην είναι αληθή. Οι γεννημένοι του 1967 θα διαμορφώσετε νέα άποψη για τη ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας, καθώς κάποιες αναπροσαρμογές απαιτούν περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές. Αισθηματικά, επαναπροσδιορίζετε κάποιους στόχους σας και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να είστε κοντά στο σύντροφό σας. Οικονομικά, καλό θα είναι οι άλλοι να μη λαμβάνουν την καλοσύνη σας ως αδυναμία. Οι γεννημένοι του 1979 θα δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες εντός του σπιτιού.

Τοξότης

Η προνοητικότητα σε θέματα εργασίας σας βγάζει από τη δύσκολη θέση, καθώς εκκρεμείς υποθέσεις απαιτούν να βρείτε άμεσα χρόνο για να τις ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αισθηματικά, διαπιστώνετε πως βάζοντας όρια στα θέλω του συντρόφου η σχέση πάει καλύτερα. Μη δίνετε περισσότερα από όσα χρειάζονται σε μια φιλία που συνεχώς ζητάει. Οι γεννημένοι του 1989 θα ενθαρρύνετε ένα συνάδελφο να κυνηγήσει μια ευκαιρία.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή στο χώρο της οικείας σας ωθεί να κάνετε πράγματα πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολογίζατε. Αισθηματικά, οι πράξεις σας έχουν θετικό αντίκρισμα και δίνουν μια νέα προοπτική στη σχέση. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να πιέσετε κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να ανταποκριθείτε στα χρονοδιαγράμματα με ακρίβεια. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε υποχωρήσεις σε θέματα εργασίας.

Υδροχόος

Σήμερα μιλάτε με πρόσωπα που αγαπάτε και μαζί τους νιώθετε το μυαλό σας να βρίσκεται σε εγρήγορση. Σε θέματα εργασίας, οι δημόσιες σχέσεις και η καλή επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό έλεγχο. Αισθηματικά, νιώθετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο κι αυτό σας δημιουργεί μια ανία που θέλετε να ανατρέψετε, προκαλώντας αλλαγή σκηνικού. Καλή μέρα για συναντήσεις. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν.

Ιχθύες

Μέσα από παρορμητικές κινήσεις προσπαθείτε να ανακτήσετε τα κεκτημένα σας και να αισθανθείτε ασφάλεια και προστασία. Ερωτικά, βάζετε σε κάποιες δοκιμασίες το έτερο ήμισυ για να πειστείτε, εάν μπορεί να είναι άξιο της αγάπης σας. Προσέχετε να μην το παρακάνετε γιατί όλα έχουν τα όριά τους. Επαγγελματικά, εμπιστεύεστε κάποιους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Οι γεννημένοι του 1971 θα επισπεύσετε κάποιες ερωτικές κινήσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved