23 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










3 έως 4 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας στενός ισθμός με πυκνή συγκοινωνία».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι προορισμένος για να μεσολαβεί σε περίπλοκες διαδικασίες, να ενεργεί σαν διαιτητής ή να προσφέρει τον ώμο του για να ακουμπήσει κάποιος. Ακόμη, σε «φουρτουνιασμένες» καταστάσεις μπορεί να λειτουργεί ως κυματοθραύστης

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, είναι προσαρμοσμένος στις παραπάνω ανάγκες, διαθέτει δηλαδή ευελιξία, αντοχή στις δοκιμασίες και συγκαταβατικό πνεύμα, ωστόσο ρίχνοντας το βάρος των προσπαθειών του σε υποθέσεις τρίτων, μπορεί τελικά να μείνει πίσω ο ίδιος, απεμπολώντας τις επιθυμίες τα σχέδια ή τις φιλοδοξίες του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες» Λαϊκή παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις ή συγκρούσεις, κάτι που οπωσδήποτε θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια υπόθεση σας να φτάσει μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, το θετικό όμως είναι πως παρά την όποια ένταση, όλα αυτά έχουν έναν προσωρινό χαρακτήρα. Έτσι, ύστερα από τις μάχες θα επέλθει η ηρεμία, με κέρδος το ξεκαθάρισμα των προθέσεων και την τοποθέτηση των σχέσεων σας σε μια νέα βάση.

Όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή, το κλίμα είναι εξαιρετικά γόνιμο και μέσα από τις πολλές και σημαντικές γνωριμίες, σίγουρα θα προκύψουν και κάποιες πολύ πιο... ενδιαφέρουσες! Επιπρόσθετα, οι πιο τυχεροί θα δείτε την σχέση σας να επισημοποιείται.

Οικονομικά

«Πόλεμος πατήρ πάντων». Το γνωστό ρητό του Ηράκλειτου σας ταιριάζει ...γάντι, αφού μέσα από διαφωνίες και αντεγκλήσεις, θα μπορέσετε τελικά να πετύχετε τους στόχους σας, ακόμη κι αν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι. Πρακτικά είστε σε θέση να «φορτσάρετε» έχοντας θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, είτε στον οικονομικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε παράλληλα πως αν τυχόν δεν ευοδωθούν κάποιες από τις προσπάθειες σας, είναι ασύμφορο να επιμείνετε επί μακρόν, αφού εκτός από την αρχική δημιουργική ορμή σας διακινδυνεύετε να χάσετε και τον ...ύπνο σας!

Μια ιδιαίτερη εύνοια προβλέπεται για όσες ή όσους δραστηριοποιείστε σε τομείς που έχουν σχέση με το κοινό ή εξαρτώνται άμεσα από την αποδοχή του.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved