Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα ο Θεός να μας έχει καλά. Τελικά πλάκα- πλάκα ο ΓΑΠ έκανε ένα μεγάλο καλό. Στραφήκαμε όλοι στην θρησκεία. Τα μανουάλια στην εκκλησία κάνουν sold-out και οι γονυπετείς πιστοί ψάλλουν με κατάνυξη το «σώσον Κύριε τους τραπεζίτες σου και ευλόγησον τους πιστωτές σου». Και ω του θαύματος άλλαξε ο επιθετικός προσδιορισμός της χρεωκοπίας που από άτακτη έγινε επιλεκτική, μετά περιορισμένη και να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Fitch-ουλες που παίζουν με τα CDS. Καζίνο γίναμε όμως και ενδοαποικιακά. Βουλευτάκος αγνώστου -μέχρι στιγμής- ζωδίου έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 ευρώ για να μην τα χάσει από την υψηλή γκανιότα.

Παίξε αγόρι μου να πάρει ο ΠΑΟΚ το Europa League, να γίνει πανικός!

Οι δε «σωτήρες» μας θεωρούν ότι παίζουν στα σίγουρα και μετράνε ήδη τα κέρδη από το διαρκές και επερχόμενο ξεπούλημα.

Να ’σου και ο πολύς Schauble που αγωνίζεται να μην χάσει την υπομονή του με τους Έλληνες. Δεν πάει πρώτα μια βόλτα από Δίστομο και Κάντανο μεριά -και λίγα λέω, για να δούμε ποιός θα έπρεπε να την έχει χάσει εδώ και δεκαετίες.

Όσον αφορά τους τοπικούς αγάδες, ο Some Are Ash νοιώθει ικανοποιημένος αλλά τα αερικά από τα υψίπεδα της Συγγρού μου λένε πως επικρατεί πανικός μετά την τελευταία δημοσκόπηση που το δείχνουν πτωτικά κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες. Και που είσαι ακόμη...

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Άρης= Δίας/Apollon= Δίας/Κρόνος= Αφροδίτη/Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/Poseidon= Zeus/Kronos:

Λεκτική έριδα. Φιλονικίες και έντονες συζητήσεις. Κακοβουλία. Συζητήσεις για οικονομικά και εμπορικά θέματα. Ειδήσεις που αντιστρέφουν (όχι ευχάριστα ) τις συνθήκες μιας συμφωνίας. Ερωτικές σκέψεις. Εκπληκτικά ευχάριστες νέες γνωριμίες. Αυταρχική δράση για να επιβάλει σιωπηρά. Πυρκαγιά. Το κοινό ενάντια στην πολιτική! Θερμό επεισόδιο.

Ο έρωτας διαφεντεύει ακόμη και στα πιο δύσκολα χρόνια. Μπορεί κάποιοι να έχουν ευτελίσει τον ερώτα και την αγάπη αλλά μέσα από αυτά θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ. Κάποιες ειδήσεις ίσως μας προκαλέσουν αίσθηση ενώ κάποια φλερτ που τόσο καιρό τρεμόσβηναν μπορεί να γίνουν πύρινη λαίλαπα του έρωτα

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς» Κώστας Βάρναλης

Το τραγούδι της ημέρας: Πάντα υπάρχει μια άλλη πλευρά The Doors - Break On Through (To the Other Side)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved