Star Stylist 23 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 23 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης καλά κρατεί! Γι’ αυτό όσες δεν προλάβατε να φτιαχτείτε χθες και σήμερα μέρα είναι! Επειδή η ενέργεια είναι παρόμοια, θα προτείνω τις ίδιες προτάσεις με χθες αλλά θα προσθέσω επιλογές!

Στα μαλλιά σας εκτός από το χρώμα που μπορείτε να τους κάνετε, μια άλλη επιλογή που έχετε είναι οι διαφάνειες (σε περίπτωση που θα διαλέξετε πάνω από ένα χρώμα). Σήμερα φροντίστε το χτένισμα σας να είναι γοητευτικό και αισθησιακό. Ένας χαμηλός κότσος ή μια πλάγια γαλλική θα ήταν πολύ όμορφη για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Τώρα όσες έχουν κοντά μαλλιά μια ωραία λύση είναι η χοντρή στέκα, με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να αφήσετε μαλλιά μπροστά από την στέκα (στους κροτάφους). Το μακρύ και απλό σκουλαρίκι θα ήταν ένα συν στην εμφάνιση σας!

Τα νύχια σας απλά βάψτε τα. Βέβαια ακόμα η ενέργεια της ημέρας φωνάζει για ρομαντικά αποτελέσματα. Το γαλλικό σε συνδυασμό με λευκό και ασημί είναι μια πολύ καλή ιδέα. Για όσες δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ… τολμήστε το!

Για το μακιγιάζ σας θα πρότεινα ιριδίζουσες αποχρώσεις. Ήρθε η ώρα που θα παίξετε με τα χρώματα. Όποιο χρώμα και να διαλέξετε δώστε του ένα ιριδίζον τελείωμα. Αυτό που θέλουμε σήμερα είναι να βάλουμε μια σκιά που θα μας δίνει περισσότερο από μια αποχρώσεις και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες κρατούν καλά τα ινία, οι Κριαρίνες που περιμένουν την σειρά τους και οι Ταυρίνες «που να τρέχουμε τώρα; Άραξε, θα φάμε τίποτα»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved