22 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
22 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









2 έως 3 Ιχθύων

Σύμβολο: «Απολιθωμένοι κορμοί δέντρων, σπασμένοι, είναι πεσμένοι πάνω στην έρημη αμμουδιά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συχνά προσανατολισμένος στην διατήρηση της παράδοσης και την έρευνα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Κι αν αυτό συνδυαστεί με αξιόλογη παιδεία ή καλλιέργεια μπορεί να έχουμε μια διαπρεπή προσωπικότητα, μια αυθεντία στον τομέα της.

Οι γενετικές προδιαγραφές του τον κάνουν εξαιρετικά ανθεκτικό και ικανό να επιβιώνει από δύσκολες καταστάσεις ή ακόμη και καταστροφές.

Ως χαρακτήρας είναι γενικά γενναιόδωρος, διπλωματικός, πολύπλευρος, με ιδεαλιστικές τάσεις, ωστόσο όλα αυτά μπορεί να ...εξαφανιστούν αν αναγκαστεί να ζει σε μια αδιάφορη καθημερινότητα και αντικαθίστανται από την οξυθυμία και την έλλειψη συλλογικού πνεύματος. Όταν βρίσκεται σε ανάλογες φάσεις, για να ισορροπήσει συνήθως αποσύρεται στον κόσμο του και απομονώνεται για ένα διάστημα από το κοινωνικό του περιβάλλον.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να μαθαίνεις σαν να πρόκειται να ζεις αιώνια, να ζεις σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο» Όττο φον Μπίσμαρκ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το μυστήριο και οι ασαφείς καταστάσεις αναμένεται να κυριαρχήσουν την χρονιά που μόλις άρχισε για σας και σίγουρα θα χρειαστεί να εξασκήσετε τις ικανότητες σας ως ...Σέρλοκ Χολμς για να διαπιστώσετε τι κρύβεται πίσω από τις επιλογές ή την συμπεριφορά των αγαπημένων σας προσώπων. Καλό είναι πάντως να μην σπαταλήσετε τις διερευνητικές σας τάσεις σε απλά καθημερινά θέματα (τηλέφωνα, μηνύματα κλπ) γιατί διακινδυνεύετε το να «κολλήσετε» σε εμμονές, χάνοντας την ουσία αλλά και την ελευθερία σας. Όσον αφορά τα «παιχνίδια κατασκοπείας» θα είναι μάλλον αμοιβαία, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να μιλάμε για ...ψυχρό πόλεμο, παρά για σχέσεις.

Στα θετικά της χρονιάς συγκαταλέγονται οι πολλές γνωριμίες και η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, ο οποίος βέβαια μπορεί να αποδειχθεί και μια πολύ καλή πηγή «άντλησης» υποψηφίων.

Οικονομικά

Ανάλογα ...μυστηριακό είναι το κλίμα και στα οικονομικά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διερευνήσετε εξονυχιστικά πιθανότητες και παραμέτρους που έχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα όσον αφορά φοροτεχνικά ή κληρονομικά θέματα και ο σημαντικότερος κίνδυνος είναι το να εξαπατηθείτε ή να κάνετε λάθος χειρισμούς, ορμώμενοι από κάποιες «σίγουρες» όσο και υποβολιμαίες πληροφορίες.

Παράλληλα δεν θα λείψουν και οι εντάσεις-διεκδικήσεις σε εργασιακά θέματα. Από ότι φαίνεται η σταθερότητα δεν είναι και στα... καλύτερα της και μπορεί να περάσετε από διαδοχικές φάσεις υπεραπασχόλησης και... πλήρους απραξίας.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έχετε τις κατάλληλες «άκρες», ώστε όχι μόνον να ξεπεράσετε τους όποιους σκοπέλους αλλά -όσον αφορά τα έσοδα από την εργασία σας να αποκτήσετε και ουσιαστικό πλεονέκτημα. Γιατί στις εποχές που ζούμε ένας καλός σπόνσορας είναι... όλα τα λεφτά!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved