Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα με νέα δανειακή σύμβαση και με Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Δηλαδή καλώς την Κοκκινοσκουφίτσα, καλώς και τον κακό το λύκο... Από το πρωί ακούς για μεγάλη επιτυχία μπλα μπλα, μέχρι και ο ΓΑΠ ξεθάρρεψε κι άρχισε να λέει για επιτυχημένη πολιτική του κόμματος του κλπ. Ή του έδωσαν να πιεί εμφιαλωμένο από τα νερά της Λήθης (ξεχνώ-λησμονώ) ή έχει βάλει κατά νου να μας σαλτάρει.

Πάμε τώρα στα ενδοαποικιακά...

Άραγε, ποιος με σώας τας φρένας θα δεχτεί μείωση των ομολόγων του 50 με 70% με την υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο… ακόμα δεν το γνωρίζω, θα δείξει.

Όσον αφορά τα διοικητικά, αφού κάθε υπουργείο θα έχει τον Επίτροπο του, δεν βρίσκω τον λόγο ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει τους Υπουργούς, τις ιδιαίτερες και τους παρατρεχάμενους. Ξουτ, λοιπόν...

Έχω και «αποκλειστικό». Το φιλετάκι των αποκρατικοποιήσεων των ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) το αναλαμβάνει το μεγάλο δικηγορικό γραφείο Baker & McKenzie, δηλαδή το γραφείο που διεύθυνε η νυν Miss IMF η Christine Langarde.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση σχετίζεται με τον Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Admetos= Admetos/Vulcanus= Πλούτωνας/Apollon= Κρόνος /Πλούτωνας= Άρης/Kronos:

Σχέσεις-συμφωνίες ή επαφές με ιδιοτελείς σκοπούς. Εμμονή. Επερχόμενες μεγάλες αλλαγές. Ημέρα χωρίς πρόοδο. Ξαφνική παρέμβαση του κράτους. Καταστολή του σάλου.

Η μέρα έχει εκπληκτικά vibes για τα αισθηματικά αλλά τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι τέλος, εάν και εσείς δεν συνεργαστείτε. Έτσι και αλλιώς αυτή η Νέα Σελήνη βοηθά σε καταστάσεις αμοιβαίας ...εξαπάτησης. Άρα όλοι θα περάσουν καλά (τον λογαριασμό, να δω όμως, ποιος θα πληρώσει). Όπως και να έχει εσείς δείξτε τον σεβασμό που πρέπει στον ερωτικό σας σύντροφο και να σκέφτεστε θετικά γιατί αν σας πάρει από κάτω η ανάδρομη φορά του Άρη ίσως χρειαστεί να αποδομήσετε όλο το «παράλληλο» οικοδόμημα σας.

Γενικά έρχονται ανατροπές…..

Το απόφθεγμα της ημέρας:

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,

τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κʼ εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

Καβάφης speaking

Το τραγούδι της ημέρας: Για όλα αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς.. Φοβάμαι - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved