Star Stylist 22 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 22 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Ξυπνήσατε με την ενέργεια της Νέας Σελήνης; Ποιός τόλμησε σήμερα να μας χαλάσει το παραμύθι; (έβλεπα και καλό όνειρο!) Οι πλανήτες σήμερα χορεύουν και μας δίνουν όλη την φρέσκια ενέργεια του σύμπαντος για να γίνουμε όμορφες!

Στα μαλλιά σας η φαντασία θα δέσει με την δημιουργικότητα και θα βγάλει το πιο γλυκό αποτέλεσμα. Η ημέρα ευνοεί το βάψιμο των μαλλιών αλλά και διάφορες τεχνικές. Διαλέξτε λοιπόν διχρωμίες, τριχρωμίες (όσα χρώματα θέλετε) και τρέξτε στο κομμωτήριο για να φτιάξετε το look σας.

Τα νύχια σας σήμερα αποφύγετε να τα κόψετε. Διαλέξτε το γαλλικό σαν βάψιμο ή ρομαντικά χρώματα. Αστεράκια, καρδούλες, λουλουδάκια και φτιάξτε ό, τι άλλα σχέδια σας έρθουν στο μυαλό.

Το μακιγιάζ σας σήμερα πρέπει να είναι ρομαντικό. Βάψτε τα μάτια σας ροζ και με μωβ ή με πράσινο και με χρυσό ή με μπλε και ασημί ή γκρι και αφήστε την γοητεία της Νέας Σελήνης να φανεί από τα μάτια σας. Μην ξεχάσετε το ρουζ, επιβάλλεται σήμερα!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες «πως είπαμε ότι σε λένε;» οι Κριαρίνες «έχω και κότερο… πάμε μια βόλτα;» και οι Υδροχόες που είδαν και απόειδαν… τα μαζέψανε και έφυγαν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved