Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 24/2

 

Σελήνη στους Ιχθύς

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 24/2

Η μυστήρια γυναίκα με ύφος που αμφιταλαντεύεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 21/2 στις 19:32 το απόγευμα.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 20:47 μας έχει κάνει να αισθανθούμε ώρες πριν, την φορτισμένη ενέργεια μιας ασυνήθιστης έμπνευσης, διαίσθησης και ευαισθησίας.

Η μέρα από το απόγευμα ως το βράδυ, θα μοιάζει με έναν αισθησιακό χορό στον οποίο κινούμαστε ενστικτωδώς και λικνιζόμαστε εκστασιασμένα.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις κάτω από την επιρροή της συγκεκριμένης αυτής συνόδου και στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός είτε θα ανάψουν τα κεριά της δημιουργικότητας είτε θα καούν από αυτά. Αν αναπτύξουμε την εκλεπτυσμένη πλευρά της όψης, η μέρα γίνεται μια μοναδική εμπειρία. Αν εμπλακούμε σε ονειρικές καταστάσεις με ανεδαφικές προσδοκίες και χρειαστούμε καταφύγια με μελό προεκτάσεις, η ψυχολογία μας θα μοιάζει με εκείνη του πότη που δεν θέλει και πολύ να γίνει αλκοολικός, χάνοντας τη συνείδηση.

Επιπλέον, η σύνοδος με τον Ήλιο 35’ μετά τα μεσάνυχτα στις 22/2, σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη πανίσχυρη και με σφοδρά συναισθήματα.

Το βράδυ λοιπόν έχει την τάση να μας εκπλήξει και η καλλιτεχνική μας διάθεση έλκει τα βήματά μας προς την τέχνη, αν δεν προτιμήσουμε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ιδιωτικών στιγμών.

Στις 6:42 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με την ίδια διάθεση, μόνο που προσθέτει υπερβολή και περισσότερο πάθος σε ότι κάνουμε.

Η φιλανθρωπική μας τάση θα είναι διογκωμένη, η ευσπλαχνία και η εγκαρδιότητα θα ξεχειλίζουν μέσα μας και θα ήταν πολύ καλό και για εμάς και για τους άλλους, αν προσφέραμε όχι από αυτό που μας περισσεύει, αλλά από εκείνο που χρειάζεται να θυσιάσουμε.

Στις 12:23 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει παράλληλα, μας διατηρεί ως το απόγευμα σε μια συναισθηματική πλημμύρα, ψάχνοντας τρόπους να αφομοιώσουμε τον όγκο της.

Στις 23/2 στις 2:36 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ δίνοντάς μας μια ισχυρότατη διαίσθηση, ενώ οι σκέψεις μας μοιάζουν με αποκρυπτογραφημένο κώδικα, εφόσον ότι σκεφτόμαστε, παράλληλα ισχύει.

Πολλοί θα μάθουν κάποια νέα που θα διαφωτίσουν τους προβληματισμούς και θα λύσουν τις απορίες.

Στις 4:24 το πρωί η αντίθεση με τον Άρη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρωινό μας, εφόσον μας η «Καλημέρα» αντιμετωπίζεται σαν αγγαρεία.

Διαισθανόμαστε πως όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση είναι ανεξάντλητη και πρέπει να βρούμε τρόπους να την διοχετεύσουμε. Αν αυτοί δεν βρεθούν, η ένταση, ο θυμός και οι διαπληκτισμοί, θα σκοτεινιάσουν την ημέρα έως το μεσημέρι.

Από το μεσημέρι και μετά, επειδή η Σελήνη δεν θα συναντηθεί με άλλον πλανήτη μέχρι να επισκεφτεί το επόμενο ζώδιο, μας δίνεται η ευκαιρία να αφουγκραστούμε τα γεγονότα, να χαλαρώσουμε και να καταφύγουμε σε πιο εσωτερικές διαδικασίες. Ο διαλογισμός ή μια κατάσταση σιωπής, θα βοηθούσαν την εσωτερική μας εξερεύνηση.

Στις 24/2 πλέον στις 4:48 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό ανυπόμονα και σαρωτικά για να μας αφυπνίσει με τον δικό της τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved