21 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
21 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










1 έως 2 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας σκίουρος κρύβεται απ' τους κυνηγούς».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διέπεται από την ανάγκη να εξασφαλίσει τη μελλοντική του υπόσταση και να προστατευτεί από τα επιθετικά κοινωνικά στοιχεία ή άλλους εξωτερικούς κινδύνους. Κι αυτό δεν επιτυγχάνεται τόσο μέσω μιας «κλειστής άμυνας», όσο μέσω της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας σε όλες τις συνθήκες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πολιτική τον καθιστά ικανό να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες, παίρνοντας ακόμη και έναν ηγετικό ρόλο αν χρειαστεί, με την διαφορά πως αυτό θα συμβεί για λίγο διάστημα, αφού κυριαρχούν η ανήσυχη διάθεση η αυξημένη κινητικότητα και η ροπή στις αλλαγές. Άλλες φορές πάλι η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση απέναντι σε δικούς του ανθρώπους μπορεί να τον αναδείξει σε κορυφαία μορφή μιας διαδικασίας.

Ως χαρακτήρας μπορεί να είναι πολύ συναισθηματικός και αισθησιακός, με ισχυρή διαίσθηση -μέχρι και ταλέντα που άπτονται της παραψυχολογίας. Ένα ίσως αδύνατο σημείο του είναι η αδυναμία του να αξιολογήσει οικονομικά μεγέθη, με αποτέλεσμα να κινείται στα δύο άκρα, να είναι δηλαδή είτε απορριπτικός σε σχέση με τα υλικά,, είτε παραδόπιστος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Με φοβίζει περισσότερο ένας στρατός από 100 πρόβατα που τα οδηγεί ένα λιοντάρι παρά ένας στρατός 100 λιονταριών που τα οδηγεί ένα πρόβατο» Ταλεϋράνδος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά θα είναι πλούσια σε εμπειρίες, τόσο ...πραγματικές και θυελλώδεις, όσο και ρομαντικές πλατωνικές σχέσεις. Παράλληλα, ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, καλύπτοντας την ανάγκη σας για επικοινωνία αλλά και κάθε φόβο μοναξιάς. Σε κάθε περίπτωση πάντως η εμπιστοσύνη είναι ...είδος υπό εξαφάνιση, ωστόσο αυτό δεν θα εμποδίσει την ευτυχία να θρονιαστεί στο σαλόνι σας, αρκεί να τηρήσετε έναν απλό κανόνα: Απολαύστε το σήμερα και μην ρωτάτε πολλά γιατί οι απαντήσεις ...δεν θα σας αρέσουν!

Οικονομικά

Οι διεκδικήσεις σε εργασιακά-μισθολογικά θέματα θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα ακολουθούν υπόγειες διαδρομές και θα πρέπει να ξεμπλέξετε πολλά ...κουβάρια! Γενικότερα είναι καλό να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις και «ταξίματα», εξαιρουμένων βέβαια των ...αγίων. Κι αυτό δεν είναι ευφυολόγημα, αφού είτε πρόκειται για τα θεία, είτε απλά για μια γόνιμη επικοινωνία με τον εσωτερικό σας εαυτό, η διαίσθηση σας αλλά και ο «φύλακας άγγελος» σας είναι stand by, ώστε να έχετε τις αναγκαίες βοήθειες όποτε χρειαστεί.

Με τον Ποσειδώνα πάντως να κάνει κουμάντο στην ζωή σας, ευνοούνται άμεσα οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όσο και οι ...αεριτζίδικες δουλειές με πολλά κέρδη!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved