Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ξέρετε κατά που...πέφτει η Ισλανδία; Γιατί οι μορφωμένοι των Μέσων Μαζικής Ενύπνωσης επιμένουν να το αγνοούν. Λοιπόν στην Ισλανδία, που εκτός από ψαράδες είναι και πατριώτες, είπαν δεν πληρώνουμε τα ρίσκα των τραπεζών και σε μια πράξη ηρωική διέγραψαν τα χρέη προς τις τράπεζες. Έτσι, έφτυσαν κατάμουτρα το ΔΝΤ και την Ε.Ε όπου δια μέσω του Γιούνγκερ κι αυτής της ποντικομαμής του Βαν Ρομπέι θέλουν να κάνουν κουμάντο σε κάθε σπίτι. Και η οικονομία της χώρας αναπτύχτηκε.

Αντίθετα, στην Ελλάδα, που τα ασφαλέστερα επαγγέλματα εξακολουθούν να είναι τραπεζίτης και πολιτικός, όλα βαίνουν... Ευρωπαϊκώς. Την βιοτεχνία της κυρίας Νίκης, για παράδειγμα, δεν την σώσουν αλλά την τάδε τράπεζα δεν θα την αφήσουν να βουλιάξει. Ως γνωστόν, αυτό το πολιτικό σύστημα αποκαλείται σοσιαλισμός, ενώ αυτοί που το υπηρετούν σοσιαλιστές.(ορθογραφικά, είναι σωστό μην το ψάχνετε).

Πολιτικό ανεκδοτάκι -σύντομο- είναι η δήλωση του Νεοδημοκράτη (πλέον) πολιτευτή Μάκη Βορίδη που είπε «υπήρξα ακτιβιστής της Δεξιάς». Κάτι δηλαδή σαν μια Greenpeace με μπλε και Λεπέν κόκκους που ήθελε να προστατεύσει την Ελληνικότητα της Ελλάδας. Πως είναι δηλαδή ο «Αρκτούρος» για τις αρκούδες, έτσι ήταν και ο Βορίδης για την καθαρότητα της Ελληνικής φυλής. Στην τελική κάτι σαν Ghostbuster αλλά μόνον για τα «αριστερά» φαντάσματα...

Ξέρω σας ζάλισα, γι’ αυτό επιστρέφω, πάραυτα γεμάτος νέα –αστρολογικά κι ερωτικά. Η Σελήνη κάνει βόλτα στον Υδροχόο επιτρέποντας την ερωτική... ελευθεροφωνία και την σεξουαλική βιοποικιλότητα. Οι εξισώσεις μιλάνε για μοιραίους έρωτες αλλά που θα μείνουν υπό πέπλο μυστηρίου. Αξιοσημείωτο είναι πως ο άξονας Αφροδίτης/Cupido είναι ιδιαίτερα φορτισμένος αφού πέφτει στο σημείο της προηγούμενης Πανσέληνου (7/2) όποτε ό, τι έχει συμβεί ερωτικά -επανασυνδέσεις, γνωριμίες κλπ- θα γίνει μια όμορφη φωτιά που θα σας ζεστάνει, χωρίς να σας κάψει. Ίσως να νοιώθετε με κάποιους κάπως περίεργα αλλά έτσι είναι το μυστήριο, γλυκό και... σέξι!

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος = Ουρανός/Admetos= Σελήνη/Ουρανός= Άρης/Vulcanus= Hades/Zeus= Πλούτωνας/Kronos:

Εχθρότητες που αρχίζουν ξαφνικά και είναι μακροχρόνιας διάρκειας. Εμπόδια και εμπόδια μέσω του ίδιου πράγματος. Ξαφνική είδηση μιας ασθένειας ή ενός τέλους. Απώλειες που προκαλούν ένα σάλο. Το σοκ του χωρισμού. Διαβίβαση της διακοπής μιας αιχμαλωσίας. Αποφυλακιστήριο. Εξιτήριο. Μίσος και εχθρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προετοιμασία βανδαλισμών. Για να αποτύχει μια εξέταση. Η έναρξη της πτώση μιας κυβέρνησης έχει αρχίσει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να συγχωρείς τους εχθρούς σου, αλλά ποτέ μην ξεχνάς τα ονόματά τους» Τζων Κένεντι

Το τραγούδι της ημέρας: Μιας αγάπης μαχαιριά. Ας την νοιώσουμε και ας πονέσουμε.... Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας: Της αγάπης μαχαιριά



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved