H Νέα Σελήνη στους Ιχθύες - Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια;

 

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη αγγίζει ένα βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας

Παπασταύρου Λίντα
H Νέα Σελήνη στους Ιχθύες - Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια;
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, 35’ μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων και συγκεκριμένα στις 2.42ο του ζωδίου.

Η φάση της Νέας Σελήνης είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα, δηλώνοντας σαφώς τις προθέσεις μας και οργανώνοντας την εκπλήρωση των επιθυμιών μας.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη αγγίζει ένα βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, αλλά η διεισδυτικότητά της δημιουργεί αντιφάσεις, ως προς την αποδοχή της.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που κυβερνά το ζώδιο των Ιχθύων δίνει μια ξεχωριστή ποιότητα, φέρνοντάς μας σε επαφή με συμπαντικά αισθήματα.

Γινόμαστε φιλεύσπλαχνοι, διαισθητικοί, οραματικοί, πνευματικοί και άκρως καλλιτεχνικοί. Η Ποσειδώνια επιρροή είναι έντονη, που σημαίνει πως πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά, ώστε να μην χρειαστεί να εξαρτηθούμε από τα συναισθήματά μας και να μην πλανηθούμε, σαν τα μικρά ψάρια μιας μεγάλης λίμνης.

Ξεχωρίζοντας την φαντασία από την πραγματικότητα και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία, μας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουμε, όλα εκείνα που χρειάζονται εμβάθυνση.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό, δηλώνει πως η αναγέννηση είναι μπροστά μας και με αισιοδοξία και επίγνωση αρπάζουμε την εύνοια, καταθέτοντας τα αιτήματά μας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ανάγκη να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας και αυτό θα το πετύχετε μόνο αν κοντοσταθείτε λίγο στην ξέφρενη πορεία σας. Αυτή η Νέα Σελήνη σας ζητάει απομόνωση, σιωπή και περίσκεψη, ώστε να καθαρίσετε όλα εκείνα που λέρωσε με τη λάσπη της, μια περαστική άμαξα. Βγάλτε στο φως κάθε μυστική και κρυφή αίσθηση που σας περιβάλλει και με την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει, ολοκληρώστε τις προθέσεις σας γυρνώντας σελίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικούς, φιλικούς και εμπνευσμένους σας βρίσκει αυτή η τόσο ευνοϊκή Νέα Σελήνη, στην οποία μπορείτε να προβάλλετε τους στόχους σας, ακολουθώντας πάνω απ’ όλα το αλάθητο ένστικτό σας. Οι φίλοι θα πρωταγωνιστήσουν και οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες θα ψάχνουν αίθουσες για να εκτονωθούν. Επεκταθείτε άφοβα και ψάξτε για τις ευκαιρίες, που σας περιμένουν σαν εραστής την ερωμένη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσανατολιστείτε προς την επαγγελματική σας ζωή, εμπλουτίζοντάς την με νέες προσθήκες, που θα βοηθήσουν στην κοινωνική σας ανέλιξη. Ονειρεύεστε μια αλλαγή, αλλά οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες να είστε επιφυλακτικοί με τις προτάσεις που δεχτείτε. Η επικοινωνία σας διέπεται από συγκινησιακή ρέμβη, ενώ οι επαγγελματικοί σας στόχοι μονοπωλούν τις ημέρες αυτές. Είστε δοτικοί, ενθουσιώδεις και συγκαταβατικοί, σε οτιδήποτε μπορεί να εξάψει την κοινωνική σας αναρρίχηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκετε τον τρόπο να φιλοσοφήσετε τα δρώμενα κάτω από την ευνοϊκή επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης. Ότι γνωρίζατε ως τώρα θα σας φανεί ανεπαρκές, επιζητώντας να εξερευνήσετε την άγνωστη γη των συναισθημάτων σας. Ξεκίνημα σπουδών, οργάνωση ενός ταξιδιού και οποιαδήποτε έρευνα, θα σας καθιστούσε πολύ ευτυχισμένους. Αισθάνεστε πως η υπερεκτίμηση του γνωστού σε σχέση με εκείνο που υπολείπεται να γνωρίσετε, σας έχει στερήσει μια εμπειρία που αναζητάτε διακαώς.

ΛΕΩΝ

Μέσα από μια εσωστρεφή συμπεριφορά που προκαλεί τις εξωστρεφείς διαθέσεις, ερωτοτροπείτε και ονειρεύεστε καυτές ιδιωτικές στιγμές. Από την άλλη έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε κάθε λογής φορολογικά, κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη σας κάνει φλογερούς και παθιασμένους, για τους δικούς σας όμως λόγους κρατάτε το χαμηλό προφίλ της καλόγριας, λίγο πριν το μνημόσυνο της παλιάς ακόλαστης ζωής της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη λειτουργεί σαν ψυχόδραμα, ρίχνοντας ενδοφλέβιες δόσεις ρομαντισμού στον πρακτικό ρεαλισμό σας. Οι σχέσεις σας με αγαπημένους και συνεργάτες έρχονται πολύ κοντά, ξεκαθαρίζοντας κάθε αγκάθι ανάμεσά σας. Παραδίνεστε άνευ όρων σε μαγικές στιγμές, σε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες, ή αναθερμαίνετε τις παλιές. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες αντισταθείτε σε υπερβολικές υποκλίσεις, που μπορεί αργότερα να σας καβαλήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο εργασιακός σας χώρος υποκινείται από αυτή τη Νέα Σελήνη, στον οποίο ρίχνετε το βάρος της προσοχής σας. Η προσθήκη μιας νέας ασχολίας ακόμα και η αναδιάταξη του χώρου σας, είναι πολύ πιθανά κάτω από την επιρροή της. Παράλληλα ενδιαφέρεστε για την υγεία σας, αρχίζοντας ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, ή ξεκινώντας μια εναλλακτική μορφή θεραπείας. Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα, γεγονός που σας κάνει πειθήνιους αντιπροσώπους του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας και δημιουργικότητα είναι τα συστατικά αυτής της φιλικότατης Νέας Σελήνης, που τα χειρίζεστε αριστουργηματικά, σε μια συνταγή που λιγώνει τους άλλους.

Νέες γνωριμίες, όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, καινούργιες δραστηριότητες, σας προσφέρει αυτό το νέο φεγγάρι παρακινώντας σας να το απολαύσετε. Ρομαντικοί και λάγνοι περιφέρεστε σαν ερωτόμορφες παρουσίες που εμπνέονται από τις επιθυμίες τους. Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες μην επενδύσετε στο ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ώστε να μην ψάχνετε αργότερα για μπαστούνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σπίτι και η οικογένεια γίνονται τα καταφύγιά σας, αλλά και η αφορμή για να δημιουργήσετε το δικό σας boudoir. Ξεκινάτε μια αλλαγή στις συνήθειές σας και αισθάνεστε πως η σπιτική θαλπωρή μπορεί να φιλοξενήσει τις ιδιωτικές σας στιγμές με τα οικεία σας πρόσωπα. Συζητήστε και βρείτε λύση σε οποιοδήποτε οικογενειακό πρόβλημα έχει προκύψει, ενώ οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες μην φιξάρετε οτιδήποτε έχει σχέση με το σπίτι. Η συντροφικότητα σας γαληνεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας αστράφτει σαν πρόσφατη λεύκανση στα δόντια, που εντυπωσιάζει τα βλέμματα. Τα αυτιά σας κατέχονται από ειδήσεις και νέα που σας βομβαρδίζουν συνεχώς, ενώ η καθημερινότητα γεμίζει με διαπραγματεύσεις, διευθετήσεις και συλλογισμούς, που καθησυχάζουν τις ανασφάλειές σας. Ένα ταξίδι θα σας αναζωογονήσει, ενώ οι συγγενικές σας σχέσεις εξιδανικεύονται. Ξεκινήστε οτιδήποτε που θα σας κάνει να γνωρίσετε τις σκέψεις σας, μέσα από τους φόβους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα φέρνει στο προσκήνιο αυτή η Νέα Σελήνη, τα οποία θα απορροφήσουν την ενέργεια και τον χρόνο σας, προκειμένου να τα διευθετήσετε. Στο ξεκίνημα μια συμφωνίας δώστε ιδιαίτερη προσοχή, διότι μέσα από αυτήν θα καλύψετε σημαντικές υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Η τάση σας προς το πρωτότυπο και το καινούργιο σας φέρνει κοντά στο απροσδόκητο, το οποίο καταβροχθίζετε αχόρταγα, σαν ακριβοπληρωμένο χαβιάρι.

ΙΧΘΥEΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη ρουφώντας όλη την ενέργεια και την προτροπή της. Απλώνετε τα σχέδιά σας με τα μανταλάκια των επιθυμιών σας και ξεκινάτε για ατέλειωτες προσωπικές αλλαγές, εσωτερικές και εξωτερικές. Ερωτεύεστε την ιδέα του έρωτα, καταστρώνετε πάσης φύσεως σχέδια, με δυνατό ένστικτο και διαίσθηση.

Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες προσέξτε την υπερβολή και γενικότερα όλοι έχετε στο νου σας, πως οι επίγειες διεκδικήσεις, αποφέρουν περισσότερο από τις ουτοπικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved