Star Stylist 21 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 21 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Ονειρικές οι όψεις σήμερα, τόσο που θα ξυπνήσουμε, πιστεύοντας παραμύθια και μπορεί να μας προσγειώσουν οι άλλοι απότομα. Βέβαια, όπως λέει και το γνωστό… ρητό «οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δική μας!». Άρα, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!

Για τα μαλλιά σας σήμερα αποφύγετε τα πολλά. Πρώτα θα πούμε αυτά που δεν σας ευνοούν να κάνετε και μετά αυτά που θα πρέπει να κάνετε. Αποφύγετε το κούρεμα, μπορεί να υπάρχουν ωραίες όψεις στον ουρανό αλλά η Νέα Σελήνη που θα γίνει τα ξημερώματα, θα βρίσκετε σε ζώδιο του νερού. Οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθείτε μόνο με το χτένισμα σας και όχι με κάτι παραπάνω (αύριο τα υπόλοιπα). Μια ρομαντική κοτσίδα (ξέρετε από αυτές τις πρωτότυπες τις γαλλικές) θα ήταν ιδανική!

Για τα νύχια σας διαλέξτε το γαλλικό! Ταιριάζει απόλυτα με την ενέργεια της ημέρας και θα δείχνει το χέρι σας περιποιημένο. Εδώ, μπορείτε να κάνετε κάποιες διαφοροποιήσεις . Αντί για άσπρο στο γαλλικό, σκεφτείτε άλλα χρώματα και έτσι θα γίνει πιο πρωτότυπο. Τα χρώματα της ίριδας θα έχουν μεγάλη επιτυχία και θα κάνουν την διαφορά.

Το μακιγιάζ σας έχει όλες τις προοπτικές να γίνει παραμυθένιο. Τα χρώματα που θα διαλέξετε, φροντίστε να είναι της ίριδας. Το μωβ, το μπλε, το ροζ, το πράσινο είναι πολύ καλές επιλογές, αρκεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμες σκιές. Μην ξεχάσετε το ασημί glitter. Αφήστε την μικρή πριγκίπισσα να βγει από μέσα σας!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες «ζω στον κόσμο μου επειδή ο δικός σας είναι απαίσιος», οι Κριαρίνες «μαλλί, γυαλί και παντελόνι Lee» και οι Παρθένες «το αγγούρι και οι άντρες κάναν τη ζωή μας χάντρες»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved