Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε πολύ δυνατά και σίγουρα αφού ο κ Παπαδήμος και οι συν αυτώ ...φροντίζουν για το μέλλον μας για τα επόμενα 30 με 40 χρονιά τότε που οι περισσότεροι εξ ημών θα είμαστε κάτι μεταξύ λιπάσματος για γλάστρες και αστρόσκονης.

Τελικά τα επίθετα με το πρόθεμα ΠΑΠΑ (Παπαδήμος, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου) έχουν κάτι το συναρπαστικό. Είσαι σίγουρος πως σε οδηγούν στην καταστροφή .

Ένα άλλο σημειολογικό είναι πως το Pap αν διαβαστεί ως Pup βγαίνει και το Puppet δηλαδή μαριονέττα. Τυχαίο; ..δεν νομίζω!


Βέβαια υπάρχει και ο Some-Are-Ash που είναι δύναμη στις «κωλοτούμπες». Τέλος πάντων, αφήνω τους νοητικούς ακροβατισμούς και πάω εσπευσμένως στα καθ’ ημάς.

Η εξίσωση της ημέρας είναι: Άρης = Ποσειδώνας /Kronos= Βόρειος Δεσμός/Poseidon= Zeus/Kronos=Βόρειος Δεσμός/Cupido:

Μεγάλες πράξεις χωρίς επιτυχία. Άκαρπες επιθέσεις.

Ατυχήματα στην αεροπορία ή στο ναυτικό.

Επαφές που παραμένουν ζωντανές μέσω διαφόρων εξυπηρετήσεων.

Επιβάλλοντας σιωπηλά κάποια μέτρα.

Προβλήματα με πύραυλους-άρματα μάχης. Μακρινές βολές.

Δεξαμενές καύσιμων ή ύδατος.

Μια πρόταση για βοήθεια από μακριά.

Μια μέρα να την πιείς στο ποτήρι, αν όμως δεν στο έχουν φέρει στο κεφάλι πρώτα, αφού ο κόσμος δείχνει έτοιμος για ...ροκ καταστάσεις.


Στις καθημερινές σας συναλλαγές θα πρέπει να είσαστε υποψιασμένοι αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, λάθη δεν αναγνωρίζονται.


Ο έρωτας περνά και αυτός την φάση του αφού κατά ένα περίεργο τρόπο αυτές τις μέρες θα διαπιστώσετε πως τα ετερώνυμα έλκονται. Δηλαδή η κυρία των 40+ με τον νεαρό που μόλις βγήκε από την Στρατολογία, ο φίλος σας που είναι 1.95 ύψος με την κολλητή σας που παίζει volley σε πατάρι ή ο «δεν βλέπομαι με τίποτα» με την κουκλάρα που είναι και μοντέλο (αγαπητή Σκλεναρίκοβα μην με πάρεις τηλέφωνο, θα λείπω).

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αληθινοί επαναστάτες είναι εκείνοι που δεν έχουν να χάσουν τίποτε» Μιχαήλ Μπακούνιν

Το τραγούδι της ημέρας: Ο Κόσμος που αλλάζει –Αλκίνοος Ιωαννίδης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved