19 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
19 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









29 έως 30 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας βασιλιάς που κάθεται στο θρόνο του, φορώντας το στέμμα του».

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δείχνει έναν άνθρωπο «προχωρημένο» αλλά μάλλον μοναχικό ή αρνητικό απέναντι σε δεσμεύσεις στην προσωπική του ζωή, αφού κινείται στα αχνάρια του Ιταλικού γνωμικού «Καλύτερα μόνος, παρά κακά ταιριασμένος».

Αλλά ακόμη και αν παντρευτεί, πιεζόμενος από την κοινωνία ή την οικογένεια, θα είναι σχετικά ψυχρός και απόμακρος από τις ευθύνες ενός γάμου.

Η εγωιστική απομόνωση συνιστά λοιπόν την δύσκολη πλευρά της ζωής του, κατά τα αλλά όμως, αυτή η πραγματικά «βασιλική» μοίρα υπόσχεται στον άνθρωπο, άσχετα απ' την καταγωγή του, αδιαφιλονίκητο κύρος, πλούτη και υψηλά ιδανικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο δυνατότερος άνθρωπος που υπάρχει στη γη είναι εκείνος που καταφέρνει να ζει περισσότερο μόνος» ΄Ιψεν

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η έντονη και πλούσια προσωπική αλλά και κοινωνική ζωή θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, όσο και μια...δυσκολία να καταλήξετε στις επιλογές που πραγματικά σας ταιριάζουν. Μέσα στον γενικό «χαμό» δεν θα λείψουν ούτε τα σκάνδαλα, ούτε οι δραματοποιημένες στιγμές, ωστόσο αντικειμενικά διανύετε μια από τις πιο «παραγωγικές» χρονιές σε θέματα σχέσεων. Το πιο δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με την διασφάλιση της σταθερότητας, η οποία με τόσες προκλήσεις, τίθεται υπό διαρκή...απειλή!

Οικονομικά

Δύο είναι οι κυρίαρχες τάσεις στην χρονιά που μόλις άρχισε για σας και γι' αυτό τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας μπορεί να είναι από πολύ καλά έως μια...τρύπα στο νερό! Από την μια πλευρά ο Δίας σας υπόσχεται σημαντικές βοήθειες και τύχη στις επιλογές σας, στηρίζοντας και με το παραπάνω τις οικονομικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Από την άλλη όμως, ο Ποσειδώνας δείχνει αποφασισμένος να ρίξει το δικό του πέπλο στην καθημερινότητα σας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας εξαπάτησης ή παραπλάνησης στα ίδια ακριβώς θέματα. Τίποτε δεν αποκλείει βέβαια να συμβούν και τα δύο και σε μια τέτοια περίπτωση εκείνο που θα «μετρήσει» είναι οι προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, που μπορεί να τονίσουν την μια πλευρά ή να υποβαθμίσουν την άλλη. Και εσείς είστε οι πιο αρμόδιοι να κρίνετε, παίρνοντας υπόψη σας το αν και που έχετε αποδειχθεί «ευαίσθητοι» στην ζωή σας. Αν δηλαδή συχνά πατάτε «πεπονόφλουδες», θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε όσα σας υπόσχονται. Αν αντίθετα στην ζωή σας έχετε πολλές «άκρες», τότε σίγουρα είναι η χρονιά σας!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved