17 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
17 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









27 έως 28 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος που πίνει βιαστικά, μέσα από ένα φλασκί».

Ερμηνεία: Εδώ ο άνθρωπος χαρακτηρίζεται συνήθως από ευθυμία, μια απόλυτη φυσικότητα στους τρόπους και την άμεση συμμετοχή στην πραγματικότητα, χωρίς όμως να διαθέτει ιδιαίτερες πνευματικές αρετές. Παράλληλα μπορεί να είναι εκκεντρικός, παράξενος ή να μην έχει καθόλου τρόπους.

Και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις η δεδομένη ροπή προς την καλοπέραση μπορεί να κυριαρχήσει, βγάζοντας στην επιφάνεια αδυναμίες και ελαττώματα, όπως η τεμπελιά, η αγάπη για τον τζόγο και η ηδονοθηρία. Επίσης, θα έχει την τάση να απεχθάνεται τη φτώχεια αλλά και τα ... συνήθη μέσα που μπορούν να την κρατήσουν μακριά του (δηλαδή την δουλειά και την συνέπεια), κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να «κυλήσει» σε εύκολες λύσεις.

Κατά βάθος όμως είναι καλόψυχος και με την κατάλληλη καθοδήγηση ή πνευματική ενδυνάμωση μπορεί να αποφύγει αυτές τις παγίδες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αυτός που πέφτει στην αμαρτία είναι άνθρωπος. Αυτός που στεναχωριέται γι' αυτήν είναι Άγιος. Αυτός που παινεύεται γι' αυτήν είναι διάβολος» T. Fuller

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι πλούσια σε γνωριμίες, με αποτέλεσμα η ατζέντα σας να γεμίσει και να έχετε πληθώρα επιλογών. Το μόνο που μπορεί να αναστείλει την κοινωνικότητα σας είναι κάποιο δικό σας «κόλλημα» σε πρόσωπα ή καταστάσεις. Από την άλλη κάποιες προτάσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά δελεαστικές, όμως με δεδομένο το ότι μερικές από τις γνωριμίες σας δεν θα είναι ακριβώς... αγγελικές, μπορεί να «αμαρτήσετε» υπέρ του δέοντος...

Οικονομικά

Οι ουρανοί είναι με το μέρος σας, οπότε καλείστε να αντλήσετε τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτής της υποστήριξης. Κόντρα στην όποια κρίση, μπορείτε να κάνετε την ...έκπληξη, βελτιώνοντας αισθητά τόσο την οικονομική σας κατάσταση, όσο και τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Ο μόνος «εχθρός» είναι ο κακός εαυτός σας, που θα έχει την τάση να σας παρασύρει σε σπατάλες ή αμετροεπή χρήση των πλεονεκτημάτων σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved