Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-HeinzOttinger

Karl Heinz Ottinger

Καλήν ημέρα τσικνο-άρχοντες! Παρασκευή σήμερα και οι μασκαράτες μπαίνουν στην τελική ευθεία. Οι στολές που τα σπάνε είναι Αγαπούλας, Άραβας αλλά στην πολιτική μεγάλο σουξέ έχει η μάσκα του Εθνοσωτήρα. Όπως γράφει και το Newsbomb.gr …κύριοι βαίνομεν προς εκλογάς, και οι «σωτήρες» αντί για τα πολυπόθητα «κουκιά» αναμένεται να μαζέψουν μπόλικες ...ροπαλιές! Το βράδυ των εκλογών θα γελάσουν και οι πέτρες, αφού πολλά πρώην φαβορί θα δουν ποσοστά σαν πίεση υποτασικού. Μεγάλο αγώνα κάνει και η Ντόρα για να μπει στην Βουλή αλλά με τα μυαλά που κουβαλά πιο εύκολα θα μπει ο Παπαθεμελής στο All Star Game του NBA.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση της ημέρας είναι Αφροδίτη= Βόρειος Δεσμός /Poseidon= Αφροδίτη/Admetos = Vulcanus/Poseidon= Ήλιος/Πλούτωνας Admetos:

Ερχόμενοι σε επαφές με ανθρώπους του πνεύματος. Μια κίνηση από τέτοια άτομα. Λειτουργώντας κυνικά. Κάποιοι έρχονται με το μέρος μας (λίγοι στον αριθμό). Προτιμώντας να φτάσω λίγο στα άκρα. Μια είδηση για το πρόβλημα βάρους ενός επιφανούς προσώπου.

Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσετε πράγματα, με την προϋπόθεση βέβαια πως το δίκιο είναι υπέρ σας. Στα αισθηματικά προσπεράστε το παρελθόν και δείτε μπροστά.

Όπως λέει κι ο Νιόνιος «η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει την δική μας μελαγχολία».

Το τραγούδι της ημέρας: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές… άρχισε! Europe - The Final Countdown

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved