Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/2

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/2
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστήρια γυναίκα με ύφος στρατιωτικής πειθαρχίας και έτοιμη να αιτηθεί άδεια για ξεσάλωμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω σήμερα 17/2 στις 7:04 το πρωί.

Η ημέρα προβλέπεται συναρπαστική με τις πλανητικές όψεις να συναγωνίζονται η μία την άλλη, εκτινάσσοντας τη διάθεσή μας από τα Τάρταρα στην κορυφή και τούμπαλιν.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 7:56 το πρωί, ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση των στίχων «όλα μένουν ίδια αν δεν τα αγαπάς» και η διάθεση κυμαίνεται μεταξύ ονειροπόλησης και κυνηγιού ενός ιδανικού.

Στις 11:30 το τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει μέχρι νωρίς το απόγευμα, δίνοντάς μας μια επαναστατική τάση με την οποία φερόμαστε σαν παλιοί αριστεροί, που συλλέγουν κονσερβοκούτια.

Στις 15:43 το εξάγωνο με τον Δία κατευνάζει τα πνεύματα σαν πολυπόθητη συνθήκη ανακωχής και στις 18:51 το εξάγωνο με τον Ερμή μας επαναφέρει σε αρμονία.

Οι διακυμάνσεις του νου γαληνεύουν και η παρόρμηση βρίσκει καταφύγιο σε πιο πεζές ενασχολήσεις, που όμως αποδεικνύονται χρήσιμες και ευεργετικές.

Στις 22:41 το βράδυ η σύνοδος με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με συναισθηματική ανασφάλεια, την οποία προβάλλουμε στους άλλους σαν ταινία από τον ψυχολογικό μας προτζέκτορα. Επιδιώκουμε μια κουβέντα με συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε υποδείξεις που θα μας φέρουν αντιμέτωπους με λάθος συμπεριφορές.

Στις 18/2 στις 3:15 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, μας στέλνει στα κρεβάτια μας με μια ανικανοποίητη αίσθηση, γιατί πιθανότατα δεν έχουμε καταφέρει να εξαντλήσουμε τα αποθέματα ενέργειας, που οι επιθυμίες μας έχουν επιβάλλει.

Με αυτή την αίσθηση ανοίγει και το πρωινό μας, προσπαθώντας να εκτονωθούμε με διάφορους τρόπους στο γραφείο, ή στο σπίτι, κάνοντας οτιδήποτε που θα επιφέρει μια ευχάριστη αλλαγή.

Στις 16:34 η κορύφωση του τριγώνου με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι έως και το βράδυ, δίνει τη μαγική λύση σαν το τζίνι που αναλαμβάνει να εκπληρώσει τις ευχές μας.

Η αυτοπεποίθηση εισβάλει ξανά μέσα μας και το βράδυ προβλέπεται ευχάριστο και ιδιαίτερα δημιουργικό.

Στις 19/2 στις 11:23 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο μοιάζει με ξύπνημα σε ολοκαύτωμα, αντικρίζοντας καπνούς που προκαλούν δυσφορία, μελαγχολία και απογοήτευση.

Η κακή διάθεση δεν θα κρατήσει πολύ, εφόσον στις 12:30 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, εκλογικεύοντας τα δρώμενα και φιλτράροντάς τα κάτω από τη θεωρία του χάους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved