16 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
16 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









26 έως 27 Υδροχόου

Σύμβολο: Ένα κάστρο της Αναγέννησης»

Ερμηνεία: Μια από τις μοίρες που δίνουν μεγαλείο και πρόοδο. Ο άνθρωπος εδώ είναι αριστοκρατικός με τη σωστή σημασία της λέξης και, πιθανότατα, συνδυάζει πνευματική καλλιέργεια, γενναιοδωρία, σωφροσύνη, καλοσύνη κι εγκράτεια. Είναι φιλελεύθερος αλλά σώφρων, ευγενικός και περήφανος για το σπίτι και τους προγονούς του. Αγαπά την πατρίδα του και σέβεται τόσο τις εθνικές όσο και τις οικογενειακές παραδόσεις. Συνδυάζει την παράδοση με την πρόοδο και την εξέλιξη και είναι ικανός να γίνει ο εισηγητής καινούριων ιδεών. Ωστόσο, οι αρτηριοσκληρωτικοί μπορεί να τον θεωρήσουν επαναστάτη και οι επαναστάτες συντηρητικό.

Αν το ωροσκόπιο του τον ωθήσει σε πολιτική καριέρα, θ' αποκτήσει δημοτικότητα και κύρος, που θα οφείλονται στις ευρείες αντιλήψεις, την ανθρωπιά και την ακτινοβολία του. Έχει οξύ μυαλό, ίσως μια υπερβολική περιέργεια. Αν και είναι γενναιόδωρος και φιλόξενος, η αίσθηση της ιδιωτικής περιουσίας και των κληρονομικών δικαιωμάτων είναι πολύ έντονη μέσα του. Το μόνο πραγματικό ελάττωμα του είναι η αδικαιολόγητη σιγουριά του ότι έχει πάντα δίκιο ή η σφοδρή επιθυμία του να υπερασπίζει την οικογένεια του και την ιδιοκτησία του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το πνεύμα ιδιοκτησίας διπλασιάζει τη δύναμη του ανθρώπου» Βολταίρος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μπορεί οι εμπειρίες σας να είναι έντονες και ...σούπερ αλλά τελικά είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που επιθυμείτε, χωρίς να περάσετε δια πυρός και σιδήρου. Το πάθος και το απόλυτο δόσιμο έχουν πάντα δύο όψεις και ύστερα από την κορύφωση έρχεται αναπόφευκτα το «πνίξιμο» και η παθολογική ζήλεια. Και στην περίπτωση που «κολλήσετε» σε πρόσωπα ή καταστάσεις θα σας είναι δύσκολο να ανανήψετε. Αν πάντως ανήκετε στους τυχερούς της υπόθεσης, όχι μόνον θα περάσετε με επιτυχία τις «Συμπληγάδες» αλλά πηγαίνετε... καρφί και για το «Χρυσόμαλλο Δέρας». Μόνο που και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχετε τον νου σας στην «Μήδεια»...

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι καλή, με ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τόσο τα οικονομικά, όσο και την καριέρα σας. Η δυνατότητα σας να «περνάτε» στους άλλους την εικόνα που θέλετε, θα συμβάλλει αποφασιστικά στο να γίνουν αποδεκτά κάποια σημαντικά αιτήματά σας. Ιδιαίτερη επιτυχία προβλέπεται για όσες και όσους ασχολούνται με τις τέχνες, την μόδα, τα κοσμήματα αλλά και τα «εναλλακτικά». Από την άλλη πλευρά, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι απατηλές υποσχέσεις τρίτων, που μπορεί να σας βάλουν στην διαδικασία να ψάχνετε έναν θησαυρό που είναι... άνθρακες!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved