Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα να έχετε και εύχομαι να το τσικνίσετε όλοι!

Και ανεξάρτητα από όλα τα υπόλοιπα, μαζευτείτε παρεούλα, βάλτε ο καθένας ότι μπορεί και δώστε στον εαυτό σας και τους άλλους την χαρά που πρέπει. Άλλωστε τα ήθη και τα έθιμα και η θρησκεία είναι που θα μας κρατήσουν ενωμένους.

Όσο για τα πολιτικά, τελικά ο μόνος που την είχε ψυχανεμιστεί την κατάσταση ήταν ο Καρατζαφέρης. Και βέβαια αυτός που την πάτησε ήταν ο Αντωνάκης, που ξεκίνησε ως σφόδρα αντιπνευμονικός, έγινε «δεν υπογράφω» και κατέληξε «ναι σε όλα για να σωθεί η πατρίς». Και τώρα ο Antoine θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να κρατηθεί πάνω από το 20%...

Όσο για την τύχη όλων όσων παραχώρησαν «γήν και ύδωρ», να ξέρετε οι Γερμανοί, ως κατακτητές, τους «συνεργάτες» τους (το γράφω sic) τους εκτέλεσαν στο τέλος. Αυτό έχει μια λογική, διότι σκέφτηκαν πως αυτός πρόδωσε την πατρίδα του άρα… δεν έχει μπέσα.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση της ημέρας είναι Ήλιος= Ποσειδώνας/Πλούτωνας = Apollon/Poseidon = Άρης/Δίας= Αφροδίτη/Zeus = Δίας= Κρόνος/Poseidon= Αφροδίτη /Ποσειδώνας =Ερμής /Kronos:

Καταχρήσεις. Ημέρα υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων. Μια ελαφρά τόνωση της αγοράς. Χαρά μέσα από δραστηριότητες. Αξιοπρέπεια. Προαγωγή σε έναν υψηλότερο βαθμό. Επιτυχίες ενός εκπαιδευτικού σε αυτόν τον τομέα. Σιωπηλός θαυμαστής. Προσωρινή ευτυχία. Κυβερνητικό κεφάλι. Ένας καλός πνευματικός ηγέτης ή ένας ομιλητής που δίνει μια διάλεξη. Για να ορκιστεί (επαγγελματικός όρκος όπως ορκίζονται οι δικηγόροι, οι γιατροί κλπ) ή για να βεβαιώσει δια της υπογραφής του.

Σήμερα φαίνεται πως κάποιες δηλώσεις θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. Από την άλλη κάποιες προτάσεις θα σας ξαφνιάσουν και θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αισθηματικά ίσως χρειαστεί να προτάξετε την λογική γιατί κάποιοι ίσως «παίξουν» με την καρδιά και τα συναισθήματα σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν ένας υπουργός εξωτερικών αρχίζει να υπερασπίζεται μέχρι θανάτου μια «συμφωνία ειρήνης», πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η κυβέρνησή του έχει ήδη παραγγείλει νέα θωρηκτά και αεροπλάνα» Ιωσήφ Στάλιν

Το τραγούδι της ημέρας: Τώρα τέτοια μέρα, για ροκιές και jazz δεν είναι. Δεν δένει το σκηνικό με παϊδάκια, τζατζίκια και λοιπά εδέσματα. Ζεϊμπέκικο δυνατό και ξερό ψωμί… Ερωτικο Μητροπάνος-Αδαμαντίδης-Μπάσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved