Star Stylist 17 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 17 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Αυτά είναι! Σήμερα τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Ωραία ημέρα για καλλωπισμό και για αποτελέσματα διαρκείας! Σε σχέση με την χθεσινή… η σημερινή είναι πολύ καλύτερη. Αν σκεφτήκατε ότι πρέπει να αποτοξινώσετε τον εαυτό σας από οτιδήποτε δεν σας προσφέρει κάτι κάλο, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να το εφαρμόσετε. Ακόμα και μια δίαιτα ή μια διατροφή θα έχει εμφανή αποτελέσματα.

Στα μαλλιά σας σήμερα δώστε τροφή, κάντε τους μάσκα για ενυδάτωση. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να τους ξεκινήσετε μια ενυδατική θεραπεία για την ρίζα. Η θεραπεία τριχόπτωσης είναι καλή επιλογή για σήμερα.

Τα νύχια σας ήρθε η στιγμή που μπορείτε να τα φτιάξετε αφού η μέρα είναι κατάλληλη για πεντικιούρ! Περιποιηθείτε τα πόδια σας και θα νιώσετε μεγάλη διαφορά. Σίγουρα θα σας φύγει ένα βάρος.

Στο μακιγιάζ σας θα σας πρότεινα σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό. Τώρα θα μου πείτε τι ακριβώς εννοώ; Αν συνέχεια βάφεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλάξτε τον. Ψάξτε να βρείτε φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας αρέσουν και προσπαθήστε να το φτιάξετε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Οι αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το λευκό, το μαύρο, το κοραλλί, το γκρι και το ασημί. Καλή επιτυχία!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που κρατάνε τα πρωτεία από τα μαλλιά και δεν τα αφήνουν να φύγουν… οι Ταυρίνες να περιμένουν την σειρά τους, οι Διδυμίνες «come with me για να την βρεις» … και εσύ ψάξε βρες την! Και οι Αιγοκερίνες που θα μεταμορφωθούν και θα βγουν σαν καινούριες έξω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved