Star Stylist 16 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 16 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Σας έπιασα! Σήμερα ξυπνήσατε στραβά; Ελπίζω πως όχι αλλά οι όψεις σήμερα κάτι τέτοιο δείχνουν. Αν σκεφτήκατε λοιπόν την περιποίηση σήμερα, απλά αποφύγετε ό, τι μπορεί να σας προκαλέσει καψίματα και κοψίματα. Η ημέρα δεν έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Βέβαια, η πραγματική ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας και καμία γυναίκα δεν πιστεύω ότι έχει ανάγκη ιδιαίτερα την περιποίηση. Το μόνο που πρέπει είναι να αγαπάει τον εαυτό της και τότε θα είναι η πιο όμορφη!

Στα μαλλιά σας σήμερα μια κοτσίδα στο πλάι θα ήταν ιδανική. Χωρίς πολλά φτιαξίματα, εξάλλου συνέχεια με αυτά θα ασχολούμαστε; Τρίχες! Αποφύγετε να τα κουρέψετε και να τα βάψετε… δεν είναι η κατάλληλη ημέρα. Οτιδήποτε μπορεί να τα ταλαιπωρήσει σήμερα, μην το κάνετε. Ακόμα και την κοτσίδα που θα πιάσετε να φροντίσετε να είναι χαλαρή.

Στα νύχια σας καλό θα ήταν να αποφύγετε το κόψιμο των νυχιών ή οποιαδήποτε τεχνική περιέχει αιχμηρά αντικείμενα. Ένα απλό βερνίκι σε αποχρώσεις του κόκκινου ή της Γής θα ήταν ιδανικές. Απλά ένα βάψιμο και χωρίς να κάνετε πολλά.

Το μακιγιάζ σας … δεν φτιάξαμε πολύ τα μαλλιά, δεν φτιάξαμε πολύ τα νύχια αλλά το βάψιμο … δεν παίζει να μην το κάνουμε. Δεν θα βγούμε σαν τις παλαβές έξω… έχουμε και ένα image! Τι το κάναμε εδώ American bar; Διαλέξτε αποχρώσεις γήινες και τονίστε τα μάτια σας. Ο συνδυασμός που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν ένα λαδί χρώμα μαζί με την απόχρωση της άμμου ή και με μια ανοιχτόχρωμη σκιά. Ακόμα και το ρουζ που θα επιλέξετε φροντίστε να είναι καφέ. Μην ξεχάσετε το lip-gloss!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες που παιδεύονται να φτιάξουν τα μαλλιά τους (άστο για αύριο), οι Ιχθύες «η ζωή είναι μια τραγωδία», οι Τοξοτίνες «για συνέχισε… με ενδιαφέρει» και οι Κριαρίνες που κοντεύουν να ξεμαλλιάσουν την τύχη έτσι που την κρατάνε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved