15 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









25 έως 26 Υδροχόου

Σύμβολο: «Μια πηγή νερού που τρέχει ορμητικά από μια ψηλή βουνοκορφή, γεμίζοντας την στρωμένη με χαλίκια κοίτη, με θορυβώδεις αφρούς».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, διαθέτει ξεχωριστά προσόντα αλλά διακρίνεται επίσης και από μια «άγνοια κινδύνου», η οποία ενδέχεται να τον οδηγήσει σε μεγάλους μπελάδες. Αυτό θα κριθεί από το σύνολο του ωροσκοπίου και κυρίως από το αν υπάρχουν υποστηρικτικές ενδείξεις που μπορεί να μετατρέψουν το ρίσκο σε επιτυχία. Διαφορετικά, η απερισκεψία κάνει την θέση του εξαιρετικά επισφαλή.

Αν πάλι το ωροσκόπιο σαν σύνολο έχει στοιχεία που αντισταθμίζουν την ορμητικότητα και προτρέπουν σε μια τάξη των ιδεών, τότε ο άνθρωπος μπορεί να γίνει πραγματικά αξιοσημείωτος (μυητικά στοιχεία μπορούν να τον κάνουν κάτοχο απόκρυφων γνώσεων).

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Στου Χρόνου μέσα τα γυρίσματα, όλοι τους κρέμονται από κάποια Σύμπτωση» Εκκλησιαστής Θ' 11

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά έντονες στιγμές, τόσο στα «πάνω» τους, όσο και στα «κάτω» τους. Το πάθος περισσεύει και ανάμικτο με τον ρομαντισμό μπορεί να σας οδηγήσει στην σύναψη σχέσεων με «απόλυτα» χαρακτηριστικά και επιπλέον να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, τα... κακά νέα είναι πως όλο αυτό το «πακέτο» ενδέχεται να έχει ατυχή κατάληξη, ρίχνοντας σας «στα πατώματα». Επαφίεται λοιπόν σε σας η διαχείριση, με την υποσημείωση πως αν θέλετε πραγματικά να αποκομίσετε κάτι ουσιαστικότερο από την «αίσθηση απώλειας» θα πρέπει να επιλέξετε μια στάση ανάλογη με εκείνη του Οδυσσέα, όταν πέρασε από το νησί των Σειρήνων. Να ακούσετε δηλαδή το μεθυστικό «τραγούδι», πλην όμως δεμένοι στο «κατάρτι» της λογικής σας. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρετε και αφεθείτε εντελώς στα «μάγια» μιας σχέσης με καταλυτική επιρροή στην ζωή σας, θα διαπιστώσετε πως πολλά από αυτά που πιστεύατε για τον εαυτό σας, απλά... δεν ισχύουν!

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας δεν είναι κακές, ίσα-ίσα που οι πιο τυχεροί θα έχετε σημαντικές βοήθειες, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Στην ουσία, αν και πάντα οι προσωπικές ικανότητες παίζουν τον ρόλο τους, πρόκειται για εύκολες λύσεις που πιθανότατα δεν έχουν να κάνουν με σας και τις προσπάθειες σας αλλά με την καλή διάθεση των άλλων απέναντι σας. Ακόμη ενδέχεται να έχετε έσοδα από αποζημιώσεις, κληρονομιές ή ασφάλειες.

Παράλληλα με όλα αυτά, θα κληθείτε να διαχειριστείτε «ομιχλώδεις» καταστάσεις ή να αντιμετωπίσετε ίντριγκες και δολοπλοκίες, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται καθόλου να αποκομίσετε οφέλη από δικές σας ανάλογες κινήσεις ή μια μεγάλη «μπλόφα». Στο καθαρά οικονομικό σκέλος, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να πέσετε θύμα μιας κλοπής ή μιας εξαπάτησης και αν θέλετε πραγματικά να... προλάβετε το κακό, τα μέτρα ασφαλείας δεν αρκούν. Θα πρέπει οικειοθελώς να μπείτε σε μια διαδικασία παροχής υπηρεσιών ή βοήθειας σε πάσχοντες, ακολουθώντας την γνωστή γραμμή του «κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό»!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved