Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Πάει πέρασε ο Άγιος Βαλεντίνος κι οδεύουμε στην άλλη μεγάλη γιορτή του έρωτα που είναι η... Τσικνοπέμπτη. Και το κακό είναι πως με βάση το «Παπαδήμιο Μισθολόγιο» κανονικά θα έπρεπε να τσικνίζουμε πουρέ και βραστό νερό.

Διότι αν πας στο σούπερ μάρκετ, αυτά θα πάρεις με το ένα ευρώ που πλέον διαθέτεις.

Όμως ο Έλληνας είναι θεός και θα την βρει την άκρη. Και να ‘σου οι στρωμένες λαδόκολλες και πάνω τους τα κοψίδια, με συνοδεία οίνου και λαϊκού άσματος: «Έξω ντέρτια και καημοί»!

Κι όχι τίποτε άλλο σκέφτομαι τα μούτρα που θα κάνουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, όταν πάρουν τα πλάνα από την πτωχή Ελλάδα. Γιατί είναι σε online επαφή για να τσεκάρουν το έργο τους. Αντί για σκυμμένα κεφάλια όμως θα δουν να ανασταίνεται η Εθνική Αντίσταση,!

Ίσα που γλιτώνουν την αυτοκτονία....

Περνάω στα δικά μας, τα ερωτικά.

Πρώτα απ’ όλα, αν κάτι στραβώσει μην ανησυχείτε γιατί ο Άρης εκεί που είναι κάνει τις επανασυνδέσεις σχέσεων a piece of cake. Όμως προσέχουμε κάπως την συμπεριφορά μας γιατί μπορεί το Τριώδιο να είναι για μεταμφιέσεις αλλά η στολή του ανεκδότου «το φάντασμα με το μαύρο και το άσπρο μάτι» δεν φοριέται πολύ τώρα τελευταία…

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Kronos/Admetos= Αφροδίτη /Πλούτωνα =Ουρανός/Zeus= Ερμής/Hades:

Η ικανοποίηση είναι μια συνάντηση κάπου …απόμερα. Η συναισθηματική ελπίδα. Μια κύηση όπου ίσως να είναι και κορίτσι. Ερωτικές παρεκκλίσεις. Ένα «όνομα» καταρρέει λόγω σκανδάλου.

Σήμερα όμως υπάρχει και guest star εξίσωση, που βάζει άλλου είδους φωτιές.

Ουρανός=Άρης/Zeus= Δίας/Ποσειδώνας = Hades/Kronos=Wi/Kronos:

Ξαφνική ενεργητική δράση, την οποία δεν μπορούν να σταματήσουν. Δαπάνη (στρατιωτική). Ανάφλεξη, εμπρησμός. Βολές κατά ριπάς. Ξαφνική κατάρρευση, πτώχευση. Ένα γεγονός τραυματισμού ή δυστυχήματος όπου οι υποψίες θα πάνε προς πάσα κατεύθυνση. Πραγματογνώμονες και επιτετραμμένοι βγάζουν ένα αρνητικό πόρισμα-απόφανση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει» Pablo Neruda

Το τραγούδι της ημέρας: Love Bites –Def Leppard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved