Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/2

 

Σελήνη στον Τοξότη

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/2
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα ερωτικό αλλά και σφοδρό συναισθηματικά διήμερο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 15/2 στις 2:57 το πρωί.

Με περιπετειώδη διάθεση η οποία ανακόπτεται από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3.40 το πρωί, αλλά και από το τετράγωνο με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 6.26, μπαίνουμε σε μια ευμετάβλητη διάθεση, στην οποία κυριαρχεί το συναισθηματικό χάος.

Για όσους για κάποιο λόγο δεν βρίσκονται στα κρεβάτια τους αυτές τις ώρες, οι διελεύσεις αυτές δεν προσφέρονται για καμία ανάληψη ευθύνης, πρωτοβουλίας, ή σημαντικής απόφασης. Η εσωτερική αναστάτωση που προκαλείται μπορεί να εκτονωθεί, αλλά μόνο εκεί όπου δεν χρειάζεται να λογοδοτήσουμε. Τα νεύρα και η υπερένταση πιθανά να προκαλέσουν αϋπνίες λόγω της νοητικής υπερδιέγερσης.

Στις 7:07 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα μας με λιακάδα στη διάθεση επιθυμώντας να αφεθούμε στη ζέστη της. Ότι και να κάνουμε όμως δεν θα έχει παθητική στάση, αντίθετα η ενεργητικότητα της όψης ευνοεί κάθε είδους συνδιαλλαγές, συζητήσεις, κοντινά ταξίδια και πνευματική διέγερση.

Το διάστημα ως το απόγευμα, προσφέρεται για να παρουσιάσουμε μια ιδέα στη δουλειά μας, ή να δώσουμε λύση σε κάτι που έχει βαλτώσει.

Στις 17:53 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ως το τέλος της ημέρας, κάνει το βράδυ μας συναρπαστικό, αφού ξεσηκωνόμαστε προς το να το ρίξουμε έξω έστω και για λίγο, να διασκεδάσουμε και γενικότερα να μοιραστούμε τη χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Στις 16/2 η Τοξοτίσια Σελήνη που αναζητά την περιπέτεια και το ρίσκο, θα βρεθεί στις 12:46 το μεσημέρι σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη, όψη που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα.

Η αίσθηση μας θα είναι εκείνη του «πολύς κόπος για το τίποτα» και ο εκνευρισμός που θα νιώθουμε κάπου θα ξεσπάσει επιφέροντας δυσαρέσκεια. Κάθε τι που αποφασίζουμε να κάνουμε έχει καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, γεγονός που μας τσιτώνει και δημιουργεί διαπληκτισμούς και κόντρες. Η απροσεξία μας μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες απώλειες, ενώ η μέρα δεν είναι ιδανική για να πειραματιστούμε με κάτι καινούργιο, ακόμα και αν πρόκειται για μια απλή συνταγή για κέικ.

Στις 17/2 πλέον στις 3:07 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 6:02 το εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι δύο υπέροχες όψεις που η επιρροή τους θα ισχύσει ακόμα και αν έχουμε τα μάτια μας κλειστά. Για όσους ξενυχτούν αυτό το βράδυ, η διαύγεια και η αξιοπιστία σε ότι κάνουν, θα γίνουν γενναία παρακαταθήκη επάνω στο αντικείμενό τους.

Στις 7:04 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, φτιάχνοντας μια τεράστια πίστα από μεταμφιεσμένους μασκαράδες, που καλούμαστε να αναγνωρίσουμε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved