Star Stylist 15 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 15 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ωραία μέρα σήμερα (και φυσικά δεν μιλάω για τον καιρό, δεν είμαι η Ε.Μ.Υ)! Στον ουρανό οι πλανήτες κινούνται υπέροχα… τουλάχιστον η Σελήνη με την Αφροδίτη. Αφού βέβαια και οι δύο τους έχουν συναντηθεί με το Ουρανό και το κρύβουν. Δηλαδή τρεις λαλούν και δύο χορεύουν…. Τέλεια!

Στα μαλλιά σας κάντε μια αλλαγή, εφόσον το σκέφτεστε. Οι πιθανότητες να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να καταφέρετε να αλλάξετε το look σας είναι πάρα πολλές. Μην ξεχνάτε ότι μια αλλαγή μας αναζωογονεί και συνήθως μας παίρνει μια δεκαετία από την πλάτη μας!

Στα νύχια σας θα μπορούσατε να παίξατε με διάφορες αποχρώσεις. Το κόκκινο, το βιολέ και το μπλε είναι μερικές από αυτές. Οι αποχρώσεις που σας προτείνω δεν είναι ανάγκη να είναι οι βασικές, μπορείτε απλά να κάνετε σχέδια με αυτές και να βάζετε σαν βάση το χρώμα που σας αρέσει.

Στο μακιγιάζ σας η καλύτερη πρόταση για σήμερα είναι ένα φυσικό look που θα παίξετε (βάζοντας βέβαια τα βασικά) μόνο με το μολύβι, την μάσκαρα και το ρουζ. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται σαν ethnic, διαλέξτε φωτεινά χρώματα, χωρίς να ξεφύγετε και να φορτώσετε το μακιγιάζ σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες «Στέλλα φύγε κρατάω μαχαίρι», οι Κριαρίνες… «ωχ θα μου φάει το φαγητό», οι Τοξοτίνες από την Αγγλία μας χαιρετούν, οι Ζυγίνες που προσπαθούν αλλά έχουν το παππού που ξαναγύρισε και, βλέποντας τον φιόγκο, παθαίνει καρδιά και μια… τρελή που περιμένει τον Οδυσσέα να γυρίσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved