Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα 12 Ζώδια

Τι θα φέρει ο άγιος Βαλεντίνος σε κάθε ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα 12 Ζώδια

από τη Νία Θεοφανίδου


Copy_of_photo_winter_high














Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου έχει εξελιχθεί σε μια γιορτή με πολύ ένταση. Οι άντρες νοιώθουν πίεση, γιατί το θέμα του έρωτα συνδέεται με το shopping. Οι γυναίκες πάλι νοιώθουν ότι πρέπει να έχουν ένα Βαλεντίνο και αυτοί που δεν είναι δεσμευμένοι ή μόλις έχουν χωρίσει αισθάνονται περίεργα γιατί έχουν μείνει έξω από το πανηγύρι.

Παρ όλα αυτά ας ρίξουμε μια ματιά τι θα φέρει ο άγιος Βαλεντίνος σε κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι χωρίς να έχουμε ένα προσωπικό χάρτη γέννησης, βασισμένο σε ακριβή ώρα και τόπο, αυτές οι περιγραφές μας δίνουν μόνο μια γενική εικόνα, όπως τα ωροσκόπια που βλέπουμε κάθε μέρα.

Κριός: οι πύρινοι Κριοί θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα καυτό έρωτα μιας και ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτή την ημέρα μαζί με τον τρελό πλανήτη Ουρανό. Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη ανάδρομο μπορεί να σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μόνο για καλό δεν θα είναι. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα σας σπρώχνει σε ακραίες καταστάσεις, με αμφίβολη διάρκεια. Παρ όλα αυτά απολαύστε το. Μπορεί να ζήσετε ακόμα κάτι απαγορευμένο ή και διεστραμμένο αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον ελκυστικό Σκορπιό.

Ταύρος: με το Δία στο ζώδιο σας ποιος σας πιάνει . Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και οι ευκαιρίες άφθονες. Μπορεί η ημέρα να σας βρει σε ταξιδάκι με το σύντροφο σας όπου θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Με τον Ερμή να κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα. Προσέξτε όμως γιατί είστε επιρρεπείς σε κολακείες και διάφοροι θα προθυμοποιηθούν να σας εξαπατήσουν. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στον Κριό σας δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα και η τολμηρή συμπεριφορά σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

Δίδυμοι: εστιαστείτε – άγνωστη λέξη για τα παιδία του Ερμή - στις επιθυμίες και τα όνειρα σας. Θα περάσετε την ημέρα αυτή με φίλους, θα διασκεδάσετε και προς το τέλος της βραδιάς κάποιος που δεν σας έχει αφήσει από τα μάτια του θα βρεθεί κοντά σας. Μπορεί να είναι ένα φιλικό πρόσωπο ή μια νέα γνωριμία. Ασυνήθιστο για σας, αλλά είστε έτοιμοι να δεσμευθείτε- τουλάχιστον έτσι πιστεύετε. Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να νομίσετε ότι ανακαλύψατε το άλλο σας μισό. Ίσως όμως να είναι ένα ακόμα συναισθηματικό μπλέξιμο.

Καρκίνος: η Σελήνη ο φυσικός κυβερνήτης του Καρκίνου είναι στον ερωτικό Σκορπιό. Τα αισθήματα και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες θα κάνουν την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου να τη θυμόσαστε για πάντα. Παρ’ όλο που ζητάτε ασφάλεια μπορεί να την πετάξετε στους πέντε ανέμους και να ζήσετε την περιπέτεια με ένα άτομο που έχει κύρος και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Τα έντονα συναισθήματα σας, δίνουν μια διαφορετική νότα στην προσωπική σας ζωή που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν. Την ημέρα αυτή μια αγάπη από το παρελθόν θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

Λέων: τα περήφανα λιοντάρια θα είναι στο προσκήνιο και θα προσθέσουν περισσότερες φλόγες στην ήδη θερμή φωτιά του αγίου Βαλεντίνου. Τα αισθήματα και οι επιθυμίες σας μπορεί να μπερδευτούν με τη Σελήνη στο Σκορπιό και τον Ήλιο στον Υδροχόο. Μπορεί να συναντήσετε ένα παλιό έρωτα ή να σχετιστείτε με κάποιον που μέχρι τώρα ήταν απλά ένας φίλος. Μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τις επιθυμίες σας, απλώς αφεθείτε. Αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Παρθένος: οι γήινοι Παρθένοι θα δείτε τον εαυτό σας και δεν θα τον αναγνωρίζετε. Έχετε την ανάγκη να ζήσετε το όνειρο και μια ρομαντική περιπέτεια είναι στα σχέδια σας. Με τον κυβερνήτης σας τον Ερμής να αγγίζει τον φευγάτο Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ψάχνετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού και η ημέρα είναι κατάλληλη για να πιστέψετε ότι τον βρήκατε. Επειδή όμως είσαστε προσγειωμένοι άνθρωποι, σκεφτείτε, μήπως ο αγαπημένος σας παρά είναι καλός για να είναι αληθινός. Τα καλά νέα για σας είναι ότι ο Κρόνος μπορεί ακόμα να κρατήσει αγκυροβολημένο τον Ποσειδώνα και έτσι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο σας.

Ζυγός: προσοχή στο παρασκήνιο. Με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων, η ένταση παραμονεύει και τα καβγαδάκια θα είναι το κύριο πιάτο της ημέρας. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται αυτή την ημέρα και σας αναστατώνει. Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο σας, σας προτρέπει να ξαναζήσετε το παρελθόν με ένταση. Μακροχρόνιες σχέσεις και καρμικοί δεσμοί όλα ξαναζωντανεύουν και παίρνουν σάρκα και οστά την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και όλα μπορεί να συμβούν.

Σκορπιός: με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ο έντονος μαγνητισμός σας δεν περνά απαρατήρητος. Με τους δύο κυβερνήτες σας σε γήινα ζώδια οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι προσγειωμένες. Από την άλλη ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας σε όψη με την Αφροδίτη σας εξωθεί στα άκρα. Η ημέρα θα είναι έντονη και θα βγάλει στην επιφάνεια βαθιές ψυχικές ανάγκες και αισθήματα. Η σκέψη ενός προσώπου από το παρελθόν που δεν έχετε ξεπεράσει, σας ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και σας κάνει να ονειρεύεστε.

Τοξότης: η περιπετειώδης φύση σας κυβερνάται από το Δία, και αγαπάτε όπως και ο πατέρας των Θεών τη διασκέδαση και το φλερτ. Η ημέρα όμως του αγίου Βαλεντίνου ξεκινά με μπερδέματα και απογοητεύσεις. Οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία που επικρατεί σας κάνουν να θέλετε να μείνετε σπίτι Αργά το βράδυ όμως, εγκαταλείπετε το καταφύγιο σας και ξαναβρίσκετε τον χαρούμενο εαυτό σας και την γνωστή αισιοδοξία σας. Νοιώθετε κάτι παράξενο να σας καλεί και δεν αντιστέκεστε στον πειρασμό να το εξερευνήσετε. Τελειώνοντας η νύχτα θα σας βρει με ένα καινούργιο και συναρπαστικό πρόσωπο.

Αιγόκερως: τα συναισθήματα σας είναι υπερβολικά έντονα. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, προσέξτε αυτή τη μέρα, γιατί μπορεί να έρθετε σε επαφή με τη σκοτεινότερη πλευρά σας ή τους εσωτερικούς σας δαίμονες. Με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνος ανάδρομο, μπορεί να επιστρέψει μια παλιά σχέση που θα σας παρασύρει σε μια παθιασμένη κατάσταση που θα σας κάνει να χάσετε το γνωστό σας έλεγχο. Μην αφήσετε την καχυποψία σας να χαλάσει την ατμόσφαιρα.

Υδροχόος: ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σας κάνει τολμηρούς και απρόβλεπτους. Το ξέρετε ότι αρέσετε και ότι γίνεστε το επίκεντρο όπου κι αν βρισκόσαστε. Πολλά μάτια είναι στραμμένα επάνω σας και δεν έχετε παρά να επιλέξετε. Εσείς όμως έχετε φάει κόλλημα με ένα πλασματάκι που δεν εννοεί να το καταλάβει. Ένας φίλος θα σας γνωρίσει την ημέρα του αγίου ένα πρόσωπο, το οποίο είναι πρόθυμο να σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Θα σας υποσχεθεί πολλά, αλλά μην πέσετε στην παγίδα του. Η ημέρα θα περάσει χαλαρά με κουβεντούλα.

Ιχθύες: ο Ερμής και τον Ποσειδώνας στο ζώδιο σας θα δώσουν τροφή στα όνειρα σας και θα αυξήσουν τη ρομαντική σας διάθεση. Η υδάτινη Σελήνη από το υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού θα προσθέσει περισσότερο νερό με κίνδυνο να γίνει ένα παλιρροιακό κύμα. Η ημέρα υπόσχεται θαυμάσιες ερωτικές εμπειρίες αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε κάτι που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας .

Μην εκτίθεστε και μην δίνετε αφορμή για σχόλια.

Να έχετε μια σέξι και διασκεδαστική ημέρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved