Star Stylist 14 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 14 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Με αγαπάς; Με αγαπάς;… Που με βάζεις;

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν. Ίσως αυτό που μας έχει μείνε, το πιο δυνατό, το πιο διαχρονικό και η πηγή έμπνευσης κάθε ανθρώπου να είναι ο έρωτας. Μάλλον δεν θα πρέπει να τον γιορτάζουμε μόνο μία μέρα αλλά κάθε μέρα. Ενώ λοιπόν θα ξεκινήσουν τα “I love you ρε” και τα “look at me όταν σου μιλάω honey”… εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για υποδεχτούμε τον Θεό Έρωτα.

Στα μαλλιά μας το χτένισμα θα πρέπει να κάνει την διαφορά. Το μοιραίο μαλλί θα κυριαρχήσει σήμερα. Οπότε μία πολύ καλή επιλογή για σήμερα είναι να αφήσετε τα μαλλάκια σας ανακατωμένα που λέει και το τραγούδι. Σκοπός είναι να τα ανακατέψετε όσο περισσότερο γίνεται!

Για τα νύχια σας σήμερα μην σκεφτείτε κάτι ρομαντικό (όπως γαλλικό), εκτός αν είστε Ιχθύες… εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Φροντίστε να έχετε κάνει την κατάλληλη περιποίηση και το βερνίκι σας να έχει το χρώμα της φωτιάς και σκούρες κόκκινες αποχρώσεις.

Το μακιγιάζ σας σήμερα φροντίστε το με κάθε λεπτομέρεια. Η απόχρωση που θα διαλέξετε για τα μάτια σας θα μπορούσε να είναι καφέ, μαύρη και γαλαζοπράσινη. Το Smokey είναι κάτι το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα (όπως αναφέραμε κι εχθές) και θα το πρότεινα σαν βραδινή επιλογή. Μην ξεχάσετε το ρουζ στους κροτάφους και, αφού τονίσατε τα μάτια, να βάλετε ένα πιο light κραγιόν ή lip-gloss.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: σήμερα δεν είναι μία αλλά είναι όλες, ξεκινάει η Κριαρίνα μαζί με την Υδροχόα να τρέχουν να ετοιμαστούν, επειδή θυμήθηκαν ότι είναι γυναίκες (έτρεχαν στις πορείες οι μουρλές), συνεχίζουν οι Σκορπίνες έχοντας βρει τον στόχο τους, οι Ταυρίνες που κανονίζουν το ρομαντικό δείπνο τους, οι Διδυμίνες που θα περάσουν πρώτα από την φίλη τους… μετά από τον Μπάμπη και θα καταλήξουν στο ραντεβού τους, οι Τοξοτίνες που ξεκινάνε το παραμύθι «σου αρέσει ο έρωτας; Τα ταξίδια; Τι λες δεν πάμε μέχρι την Ιταλία»; Οι Λιονταρίνες δεν χρειάζονται πολλά πράγματα… λάμπουν από μόνες τους (μη και δεν το προσέξετε… καήκατε), οι Ζυγίνες που δεν έχουν αφήσει spa για spa, οι Καρκίνες που είναι από το πρωί στην κουζίνα (να σε δώσω κιμά να με κάνεις κεφτέδες), οι Ιχθύες θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα… μετά θα ανοίξουν τα μάτια (αν και με τον Ποσειδώνα στο πλευρό τους χλωμό), οι Αιγοκερίνες «ο χρόνος είναι χρήμα, έκλεισες τραπέζι ή θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό» και τέλος οι Παρθένες «είπαμε να περάσουμε καλά, όχι να μου λερώσεις το σπίτι»! Καλά να περάσετε όλες σήμερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved