14 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
14 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
14_feb

Γενικό προφίλ

Με ευχές, μελωδίες και δωράκια υποδέχεστε τη σημερινή μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας, με τη βοήθεια του Θεού του Ονείρου, μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστα ειδυλλιακή και ερωτική εμπειρία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα πολλαπλασιάζει τις ερωτικές δονήσεις και στέλνει ρομαντικά ραβασάκια και μηνύματα που σας «αγγίζουν» και σας μεταφέρουν με το άρμα του έρωτα στη χώρα της χαράς, της ηδονής και της ευχαρίστησης.

Κριός

Με τον Ερμή πλέον στους Ιχθύες η επικοινωνία σας βασίζεται περισσότερο σε προαισθήματα και συναισθήματα. Αν και στη δουλειά είσαστε πηγμένοι με πολλά καθήκοντα, εντούτοις έχετε όση ενέργεια χρειάζεται για να «αφοσιωθείτε» κάποια στιγμή της ημέρας στο ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανόν να λάβετε ένα δώρο που θα κάνει την εμφάνιση σας πιο ξεχωριστή. Οι γεννημένοι του 1990 θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας αναζωογονήσουν.

Ταύρος

Οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο ζεστές ενώ, δεν αποκλείεται, για απροσδιόριστους λόγους να αισθανθείτε πιο κοντά με άτομα που ακόμα δεν γνωρίζετε τόσο καλά. Η ερωτική ζωή σας προσφέρει όλη την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση που χρειάζεστε για να νιώθετε ερωτευμένοι. Σήμερα, κάποια εκδήλωση αγάπης ή φλερτ είτε θα σας ξαφνιάσει είτε θα σας συγκινήσει απίστευτα. Οι γεννημένοι του 1979 θα γίνετε πιο κοινωνικοί.

Δίδυμοι

Κάποια φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και πιθανόν αυτό να αποτελέσει αφορμή για να ξαναδείτε κάποια ζητήματα με άλλο μάτι. Η παρουσία του κυβερνήτη σας στους Ιχθύες σηματοδοτεί αλλαγές σε θέματα καριέρας ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το κατά πόσο κάποιες προτεραιότητες που έχετε θέσει σας ικανοποιούν. Οι γεννημένοι του 1978 θα ξαφνιαστείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον γνωστού προσώπου.

Καρκίνος

Σήμερα τα άστρα σας προσφέρουν μαγευτικές στιγμές με το έτερο ήμισυ ενώ δεν αποκλείεται ερωτικά να αισθανθείτε ότι έχετε κατακτήσει το πιο μεγάλο σας στόχο. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες διευκολύνει την επικοινωνία με τους άλλους, καθώς πλέον μπορούν να κατανοήσουν περισσότερο τον συναισθηματικό σας κόσμο και να εναρμονιστούν μαζί σας. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως έχετε κάποιες προστριβές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Λέων

Σήμερα, ξεφεύγετε κατά πολύ από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, προκειμένου να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο κάτι που ταιριάζει στο λαμπερό σας προφίλ. Αποφύγετε ωστόσο να δανειστείτε χρήματα από φιλικά πρόσωπα γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις και αναστατώσεις μεταξύ σας. Ευχάριστες επαφές και ερωτικές συναντήσεις. Οι γεννημένοι του 1989 είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια κρυφή ερωτική σχέση.

Παρθένος

Από σήμερα ίσως θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη ενώ ένας κρυφός ερωτικός ενθουσιασμός σας παρασύρει σε κινήσεις που, αν και δείχνουν λογικές, είναι παρορμητικές. Μια μέρα που θα λάβετε ένα δώρο που θα σας παρακινήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι γεννημένοι του 1992 θα δεχτείτε οικονομική ευεργεσία.

Ζυγός

Σήμερα κανονίζετε να γιορτάσετε τον έρωτα και να καταπλήξετε με τις προετοιμασίες που έχετε κάνει. Θέματα εργασίας θα απαιτήσουν από εσάς να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που αποφεύγατε ενώ μετακινήσεις και επικοινωνίες θα αλλάξουν τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Μια μέρα που θα κάνετε ψώνια είτε για εσάς είτε για να ευχαριστήσετε κάποιο προσφιλές πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1960 θα ξεκινήσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Σκορπιός

Σήμερα δείχνετε αποφασισμένοι να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας και να δημιουργήσετε πιο ευχάριστες συνθήκες εργασίας. Με τον Ερμής στους Ιχθύες η μελωδία της ευτυχίας ηχεί παντού και εσείς είστε διατεθειμένοι να ζήσετε τον έρωτα σε όλες τους τις διαστάσεις. Τα οικονομικά της οικογένειάς σας είναι πιθανόν να αποτελέσουν για εσάς πηγή δοκιμασίας. Οι γεννημένοι του 1988, αποφύγετε να πείτε ψέματα σε δικούς σας ανθρώπους γιατί θα αποκαλυφθούν.

Τοξότης

Με τη Θεά του Έρωτα στον Κριό εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας με πάθος και παίρνετε πρωτοβουλίες για να περάσετε ευτυχείς στιγμές με το ταίρι σας. Πιθανόν σήμερα, να ανησυχήσετε σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα λάβετε. Θέματα εργασίας πάνε από το καλό στο καλύτερο ενώ το έργο σας έχει θετικές κριτικές. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως μεταφέρετε το άγχος σας στους άλλους.

Αιγόκερως

Σήμερα δείχνετε πεισματική άρνηση σε προτάσεις για βόλτες και επαφές με φίλους. Τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν μετακινήσεις και εξόδους με άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η διαίσθηση σας σε πολλές περιπτώσεις θα αποδειχτεί σωστή ενώ δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που η στάση τους σας κουράζει ή σας καταβάλλει. Οι γεννημένοι του 1984 θα πάτε κόντρα σε κάθε τι συνηθισμένο ή τετριμμένο.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Οι σχέσεις με υφιστάμενους αλλά και θέματα ρουτίνας ίσως αποτελέσουν αφορμή για να βγάλετε από μέσα σας ένα παθιασμένο δυναμισμό. Κοντινά πρόσωπα ίσως σας ζητήσουν οικονομικές χάρες. Ερωτικά, μια βόλτα ή μια έξοδος θα αποτελέσει λόγο για να γιορτάσετε την ευτυχία σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα εκδηλώσετε συναισθήματα κτητικότητας.

Ιχθύες

Τα λόγια και οι κινήσεις των άλλων μπαίνουν στο στόχαστρό σας, καθώς διαισθάνεστε ότι από πίσω τους κρύβονται αρνητικές προθέσεις. Κάποιο πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον ίσως πάρει αποφάσεις που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους και χρειαστεί να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να το διαχειριστείτε. Αισθηματικά, δεν πετάτε στα σύννεφα αλλά για χάρη της ημέρας είστε διατεθειμένοι να κάνετε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως αισθανθείτε καταπίεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved