13 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
13 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένα άδειο κλουβί»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα προικίζει με φωτεινό μυαλό και δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να διαπρέψει σε κάποιον επιστημονικό κλάδο ή απλά να ξεχωρίσει ως ένα άτομο με εξαιρετικές ικανότητες επεξεργασίας θεωρητικών θεμάτων. Το θέμα όμως είναι οι ηθικές του αντιλήψεις που είναι διαφορετικές από εκείνες της κοινωνίας -ιδιαίτερα σε ζητήματα σχέσεων- με αποτέλεσμα πρώτον να μην γίνεται «αντιληπτός» στις σχέσεις του και δεύτερον να «μπαίνει στο μάτι» των ανταγωνιστών του που βρίσκουν ένα πολύ καλό «πάτημα« για να τον βλάψουν. Έτσι δεν αποκλείεται να χάσει πολλά σε υλικό επίπεδο, είτε αποχωρώντας εθελούσια από μια προσπάθεια, είτε διωγμένος ως το «μαύρο πρόβατο» της υπόθεσης.

Αν και ίδιος δεν έχει να φοβηθεί και πολλά αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναδειχθεί κάπου αλλού, χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες ικανότητες του, ωστόσο οι συνέπειες για όσες ή όσους έχουν συνδεθεί μαζί του μπορεί να είναι σοβαρές, πολύ περισσότερο που μάλλον, ως ...φευγάτος, δεν έχει καμία διάθεση να τους «περιθάλψει».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο κάθε άνθρωπος έχει ακριβώς τόση κενοδοξία, όση εξυπνάδα του λείπει» H. Spencer

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι κάπως ...αλλόκοτη ή περίπλοκη με πολλά διλήμματα, αφού οι προδιαγραφές της είναι πολλών «ταχυτήτων». Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ή καλύτερα να ...δοκιμαστείτε είτε σε «κλειστού» τύπου σχέσεις, είτε σε ελεύθερα σχήματα, όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξει μια διαδοχή αυτών των τύπων σχέσης και σε μια τέτοια περίπτωση, όσον αφορά την συναισθηματική σας ισορροπία, πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο «σοβαρά» θα το πάρετε εσείς οι ίδιοι. Κανονικά ...δεν θα έπρεπε, αφού αν «σας πάρει από κάτω», μπορεί να κάνετε καιρό να συνέλθετε. Ουσιαστικά περνάτε μια μεταβατική περίοδο -όχι εύκολη- και κάθε σημαντική απόφαση είναι σκόπιμο να παραπεμφθεί στις ...καλένδες. Η ζυγαριά πάντως γέρνει προς το να δεσμευτείτε, απεμπολώντας «δεδηλωμένες» συνήθειες και δικαιώματα που μέχρι χθες φάνταζαν αδιαπραγμάτευτα.

Όσον αφορά τους δεσμευμένους είναι πιθανόν να τεθούν επίσης ζητήματα στις σχέσεις αλλά σε μια διαφορετική βάση, αφού οι πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια αναπόφευκτη, όσο και περίπλοκη «έξοδο».

Οικονομικά

Η χρονιά δεν αναμένεται να είναι εύκολη και καλείστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα λιτότητας και περιορισμών, έτσι ώστε να καταστούν εφικτοί κάποιοι από τους στόχους που έχετε θέσει για το άμεσο μέλλον. Οι πιο ...υπεύθυνοι θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο ή να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας εξ αιτίας της εμπλοκής τρίτων προσώπων ή συνεργατών που είναι φορτωμένοι με προβλήματα, ενώ στον αντίποδα οι τυχεροί της υπόθεσης θα έχετε εκείνες τις βοήθειες που θα σας επιτρέψουν να φθάσετε σε μια -έστω κατά το ήμισυ- επιτυχία.

Όπως κι αν έχει πάντως, οι υποχρεώσεις προηγούνται.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved