Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι. Πολλά πράγματα δεν θα πάνε κατ’ ευχή αλλά όπως κι αν έχει είμαστε σε φάση αλλαγών.

Έφυγε και η Whitney Houston στα 48. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της. Κύριοι και κύριες και κύριοι τα καλύτερα «ναρκωτικά» (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθούμε) είναι τρία. Η αγάπη, τα παιδιά κι η καλοσύνη. Τα δυο πρώτα κινητήρια δύναμη και το τρίτο ευχάριστο κίνητρο.

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός= Ερμής/Cupido= Δίας/Ποσειδώνας = Ηλιος/Poseidon:

Νέες καλλιτεχνικές σκέψεις, έμπνευση. Ξαφνική κατάρρευση, διαγραφές ακόμα και πτώχευση. Ξαφνικά παίρνοντας τα χρήματα που κερδίζονται εύκολα. Τυχερά παιχνίδια. H απεικόνιση μιας κατάστασης.

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα αλλά και τον ενθουσιασμό σας, από την στιγμή που «μπαίνει στο μάτι« των άλλων. Αποφύγετε να κάνετε επιθέσεις και να σπάσετε τα νεύρα των άλλων γιατί αυτό που κάνετε ίσως τελικά να γυρίσει μπούμερανγκ.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες της εβδομάδος, καλές μέρες για περιποιήσεις είναι η Τρίτη κι η Παρασκευή ειδικά μετά το απόγευμα. Την Τετάρτη, ειδικά το πρωινό, εάν θέλετε να κουρευτείτε αποφύγετε το γιατί θα είναι σαν αποτυχημένο μερεμέτι. Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για να ...τα χώσετε και να ξεθυμάνετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι σκλάβοι, επειδή δεν ξέρουν να προφέρουν τη λέξη όχι» Nicolas Chamfort

Το τραγούδι της ημέρας: Νότης Σφακιανάκης - Δημοσθένους λέξις




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved