Star Stylist 13 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 13 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μάπα το καρπούζι! Δεν βρήκα καλύτερο χαρακτηρισμό για την συγκεκριμένη ημέρα. Αναλόγως και τα γούστα βέβαια. Αν το δούμε λίγο πιο προσεκτικά, θα λέγαμε ότι σήμερα ευνοείται η supernatural ομορφιά.

Τα μαλλιά σας ήρθε η ώρα να τα βάψετε. Αν λοιπόν βγήκε η ρίζα… είναι η στιγμή που θα περάσετε από το κομμωτήριο. Βέβαια σήμερα είναι καλύτερο να τα βάψετε όσες διαλέγετε σκούρες αποχρώσεις. Τα χρώματα που θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία είναι το σκούρο καφέ, το μαύρο και γενικότερα οι ψυχρές αποχρώσεις.

Στα νύχια σας τώρα, εάν δεν έχετε κάνει το εβδομαδιαίο μανικιούρ, μπορείτε να το κάνετε σήμερα ή αλλιώς αύριο. Μην σκεφτείτε να το παραλείψετε γιατί αύριο είναι του Αγίου Βαλεντίνου και δεν το συζητάμε να βγείτε έξω με το χέρι χάλια! Ακόμα κι αν δεν πάτε πουθενά, ο καλός σας πως θα σας δει? Οι αποχρώσεις του μπορντό και του βαθύ κόκκινου στα νύχια θα έδειχναν όλον τον αισθησιασμό και την ενέργεια της ημέρας.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα πρότεινα να είναι πολύ εντυπωσιακό. Την ημέρα οι αποχρώσεις που θα διαλέξετε να είναι γαλαζοπράσινες αλλά όχι ιδιαίτερα έντονες (να δίνουν βάθος και γοητεία στα μάτια). Το βράδυ θα μπορούσε κάλλιστα το Smokey eyes να δείξει το βλέμμα σας εντυπωσιακό!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: φυσικά οι Σκορπίνες που με ένα βλέμμα τους σκοτώνουν τον άλλο (dead και πάμε για τον επόμενο), οι Κριαρίνες… τυχαίο; δεν νομίζω! Οι Ιχθύες ως γνωστόν… κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα και η τρελή (τώρα ποια είναι αυτή ούτε που ξέρω)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved