12 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
12 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









22 έως 23 Υδροχόου

Ερμηνεία: Είναι ίσως μια από τις καλύτερες μοίρες του Ζωδιακού, γιατί προικίζει τον άνθρωπο με πίστη, δύναμη, ενέργεια, ευφυΐα αλλά και αισιοδοξία. Η δημιουργικότητα συνδυάζεται με την εκτελεστική ικανότητα και συχνά το εμπόριο με ένα εξαίρετο καλλιτεχνικό γούστο. Γενικά, ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά, τουλάχιστον για όσο υπακούει στο ένστικτο του.

Το κρίσιμο σημείο αυτής της μοίρας εντοπίζεται στον τομέα της κοινωνικής ζωής, επειδή οι σχέσεις του ανθρώπου με τους άλλους θα έχουν αποφασιστική επιρροή πάνω του και αν είναι αρνητικές, μπορεί να τον «ρίξουν» πολύ πίσω. Γι αυτό δεν θα πρέπει να ακολουθεί τόσο τις «κοινωνικές επιταγές», όσο την φωνή της συνείδησης του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τίποτε δεν καθορίζει τους ανθρώπους περισσότερο από την προθυμία τους να κάνουν παράλογα πράγματα στην επιδίωξη τους για οφέλη που είναι εξωφρενικά απίθανα. Αυτή είναι η αρχή πίσω από τα λαχεία, τα ραντεβού και τη θρησκεία» Scott Adams

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από μια άποψη τα πράγματα θυμίζουν το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», αφού οι συγκινήσεις θα είναι πολύ δυνατές αλλά συνάμα και δύσκολες στην διαχείριση τους. Έτσι, τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι μπορεί εύκολα να ...αλλάξουν ρόλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνουν και ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις. Το σοφότερο λοιπόν είναι το να αντιμετωπίσετε το νέο «καθεστώς» ως μια μεταβατική περίοδο και να περιμένετε μια πιο ομαλή συνέχεια του ...χρόνου!

Οικονομικά

Πρώτα οι υποχρεώσεις... Αυτό είναι το μήνυμα της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε για σας και καλό είναι να μην το ...παρακούσετε! Οι πιέσεις αναμένεται να είναι πολλές και διαρκείς, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ...κόψετε τα πολλά-πολλά και να ρίξετε το βάρος στην αποταμίευση, όχι για να συσσωρεύσετε πλούτο αλλά για να έχετε διαθέσιμα σε περίπτωση ανάγκης. Όσον αφορά την δουλειά σας, είτε θα επωμιστείτε με δύσκολα καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα απορροφήσουν σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, είτε θα αναγκαστείτε να «ανακρούσετε πρύμναν» σε σχέση με πλάνα και προσδοκίες, εξ αιτίας των αντίξοων εξωτερικών συνθηκών. Επίσης, οι νέες προσπάθειες δεν θα έχουν καλή τύχη, ιδιαίτερα αν γίνουν σε καθεστώς συνεργασίας.

Γενικότερα, για να αντεπεξέλθετε στην «ύφεση», απαιτείται ρεαλισμός και όχι εθελοτυφλία ή εμμονές.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved