Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι. Τελικά οι κρίσεις υπάρχουν για να δείχνει ο καθένας το ποιόν του και ποιοί έχουν την Ελλάδα, γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Όσο για τα παράλογα, καλά κρατούν... Ο Σαμαράς διέγραψε πριν μερικούς μήνες την Mitsodaughter γιατί ψήφισε την δανειακή σύμβαση του μνημονίου και βρεθήκαμε εκεί που βρεθήκαμε. Τώρα σου λέει πως αν δεν την ψηφίσεις κύριε βουλευτά της ΝΔ, δεν θα συμπεριληφθείς στις λίστες. Μιλάμε για πολιτική ιδεολογία «βρακολάστιχο». Τα ίδια και στην «άλλη όχθη», με τους όψιμους επαναστάτες να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το λαό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μπορούσε να πει κανείς αλλά υποψιάζομαι πως εκτός από τον προφανή «φόβο που φυλάει τα έρμα», ενδέχεται να παίζονται και σκληρές «δελφινομαχίες».

Το βέβαιο είναι πως οποίος ψηφίσει τέτοιο πράγμα έχει υπογράψει την πολιτική του καταδίκη. Κύριοι βουλευτές, διαλέγετε και παίρνετε γιατί ο Σαμαράς και ο όποιος Σαμαράς δεν θα κυβερνήσει (;) για πολύ καιρό. Ενώ ο λαός……

Από την άλλη ο τήλε-βιβλιοπώλης αποδείχτηκε πως απλά παπαγάλιζε τους Αρχαίους, γιατί εάν τους είχε μελετήσει δεν θα συμπεριφερότανε έτσι. Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια και …Κυριακή (πολύ) κοντή γιορτή.

Η ημέρα προδιαθέτει σε εκπλήξεις-εκρήξεις και high-tec καταστάσεις.

Αισθηματικά δεν πρέπει να κάνετε πίσω στα θέλω σας, αφού η αγάπη μπορεί να αντέξει πολλά. Από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να μην περάσετε τις «κόκκινες γραμμές». Οι φιλίες και οι αξίες δοκιμάζονται και ότι προκύψει δεν είναι παρά η «καθαρή« εικόνα τους, χωρίς φτιασίδια.

Η εξίσωση της ημέρας

Βόρειος Δεσμός = WI/Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Vulcanus= Ουρανός/Kronos= Vulcanus= Πλούτωνας/Hades= Wi/Πλούτωνας:

Σχέσεις και επαφές με άσχημο τέλος. Επαφές με εγκληματίες και γενικά υποχθόνιους τύπους. Το να είναι κανείς γκαντέμης. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων. Ένωση κάποιων ανθρώπων για μια από κοινού αντιμετώπιση μιας κατάστασης. Διαταγή. Η Κρατική βούληση. Δυνατή επανάσταση ή αντίσταση ενάντια στην απόφαση της δύναμης. Σύνδεση με πρόσωπα που απογοητεύουν κι τα οποία μας εγείρουν υψηλές προσδοκίες. Μια Φούσκα. Κόλπα και αλχημείες για να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί με πολύ αβέβαια αποτελέσματα. Δυνατή επιδείνωση της κατάστασης. Νέες επαφές που αποσκοπούν σε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα» Κώστας Βάρναλης

Το τραγούδι της ημέρας: Στέλιος Καζαντζίδης - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2000

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved