13 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

13 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
13_feb

Γενικό προφίλ

Μια ημέρα ιδιαίτερη αφού η Σελήνη στον Σκορπιό «φουντώνει» τα πάθη, ενώ παράλληλα τονίζει τις οικονομικές υποθέσεις. Το τετράγωνο Πλούτωνα-Δήμητρας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και παράπονα Ο Κρόνος, με την σειρά του, δημιουργεί κάπως στενόχωρες συνθήκες, οι οποίες πιέζουν για λύσεις εδώ και τώρα.

Κριός

Σήμερα, ίσως χρειαστεί να πολεμήσετε για τις θέσεις σας όσο αναφορά στα οικονομικά ή φορολογικά θέματα. Διαφωνίες είναι πιθανόν να προκύψουν στον ερωτικό τομέα καθώς σήμερα δεν αντέχετε ούτε στο ελάχιστο ζήλειες και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Ο επαγγελματικός στίβος καταναλώνει μεγάλο μέρος τις ενέργειάς σας και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως, χωρίς να το καταλάβετε, χάσετε τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων. Οι γεννημένοι του 1976 αντιδράτε σε κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας.

Ταύρος

Η Σελήνη στο Σκορπιό αναμοχλεύει συναισθήματα και σας παρακινεί να ελέγξετε τις κινήσεις σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο και, αν και δεν το θέλετε, ίσως δείξετε μεγαλύτερη αδιαλλαξία από όση χρειάζεται. Από την άλλη, η αποφασιστικότητα που θα δείξετε σήμερα όσον αφορά στις επιλογές σας θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να χαράξετε το δρόμο σας. Οι γεννημένοι του 1992 αποφύγετε να συμμαχήσετε με πρόσωπα διαφορετικών πεποιθήσεων.

Δίδυμοι

Θέματα καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο και σας προκαλούν να τα καταφέρετε σε υποθέσεις που η διαισθητική γνώση είναι πιο σημαντική από τη λογική. Σχέδια που σχετίζονται με την οικία αναβάλλονται και αυτό ίσως αποτελέσει αιτία για προστριβές και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Αισθηματικά, ο σύντροφος σας είναι αγχωμένος και ζητά τόσο την κατανόηση όσο και τη στήριξή σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα πιέσετε για να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό βρίσκετε το χαμόγελο σας, καθώς κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη ενώ κάνετε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την αυριανή ημέρα. Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια ή κάποια κοντινά πρόσωπα ίσως είναι κάπως τεταμένες σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε πιεστική τη στάση κάποιων προσφιλών σας προσώπων. Οι γεννημένοι του 1963 θα βρείτε το κλειδί για την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Λέων

Σήμερα, διεκδικείτε τα κυριαρχικά σας δικαιώματα στο χώρο του σπιτιού ενώ δείχνετε διατεθειμένοι να φτάσετε μέχρι τέλους, προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε. Οικονομικά, ίσως γίνονται κάποιες σπατάλες από τη πλευρά του συντρόφου και ήρθε ο καιρός να κοπούν. Από την άλλη, όμως είναι όλο γλύκες και αγκαλίτσες μαζί σας. Αποφύγετε να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε. Οι γεννημένοι του 1993 θα διαμαρτυρηθείτε για κάτι που σας ενοχλεί.

Παρθένος

Συνήθως, είστε διαλλακτικοί και πρόθυμοι να ακούσετε και τη μια και την άλλη πλευρά, σήμερα όμως με τη Σελήνη στο Σκορπιό ο λόγος σας είναι παθιασμένος και σε κάποιες περιπτώσεις αρνείστε κάθε συμβιβασμό. Οι σχέσεις σας με τους φίλους ίσως σήμερα σας καταπιέσουν ενώ οι ερωτικές συνευρέσεις με το σύντροφό σας θα σας απελευθερώσουν από κάθε φόβο ή ανασφάλεια. Οι γεννημένοι του 1982 χρειάζεται να προσέξετε τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνετε τους άλλους.

Ζυγός

Σήμερα ίσως παρατηρήσετε κάποια λάθη στο χώρο εργασίας τα οποία οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους και ως εκ τούτου θα πρέπει να μπείτε στην άχαρη θέση να τους τα δείξετε. Αισθηματικά, αρπάζετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά μιας και αυτό που πρωτίστως σας απασχολεί αυτόν τον καιρό είναι η ερωτική σας ζωή. Οικονομικές συμφωνίες που θα γίνουν σήμερα χρειάζονται προσεκτική εξέταση. Οι γεννημένοι του 1995 ίσως συνάψετε μια ερωτική σχέση στο χώρο εργασίας.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο πυροδοτεί τόσο προσωπικές αντιπαραθέσεις όσο και ερωτικές καταστάσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά σε θέματα εργασίας και ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τεχνολογία ή πρωτοποριακές μεθόδους. Οι συνεργασίες σας αποκτούν γερά θεμέλια και σας δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεστε. Προσέχετε κάποιους φίλους που έχουν ξυπνήσει με τα μανίκια σηκωμένα για καυγά. Οι γεννημένοι του 1963, θέστε συγκεκριμένους όρους.

Τοξότης

Η διαίσθησή σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έντονη ενώ θα κατανοήσετε τους όρους και τις συμφωνίες ενός μυστικού παιχνιδιού. Θέματα καριέρας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί με τον Άρη ανάδρομο ίσως αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς έρθουν. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε δραστικές αλλαγές. Αισθηματικά, ψυχή τε και σώματι είσαστε αφιερωμένοι στο έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1990 θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σας βοηθά να κάνετε κάποιες καλές γνωριμίες ή να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες για τα επαγγελματικά σας. Η ωριμότητα που θα επιδείξετε στην επικοινωνία θα αναγνωριστεί από άτομο που η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Ερωτικά, με το Δία στον 5ο διανύετε μια ευτυχή περίοδο αντίστοιχη του μήνα του μέλιτος. Οι γεννημένοι του 1968 θα αδιαφορήσετε για τα λεγόμενα κάποιων.

Υδροχόος

Ευθύνες και υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας αγχώνουν και πότε λειτουργείτε ως στρατιώτης και πότε ως συνταγματάρχης. Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί νέες προσεγγίσεις στο χώρο επικοινωνίας που συντάσσονται με την ανάγκη σας να ξεφεύγετε από τα συνήθη και συμβατικά πεδία, κάνοντας τη διαφορά . Ένα φλερτ θα σας εκπλήξει και πιθανόν να σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Οι γεννημένοι του 1991 θα ανταπαντήσετε σε μια πρόκληση.

Ιχθύες

Ο χορός του Ουρανού και της Αφροδίτη στον 2ο σας οίκο διαφοροποιεί τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας και βρίσκεστε έκπληκτοι μπροστά σε αλλαγές που δεν περιμένατε. Επαγγελματικά, ίσως κάποιοι συνεργάτες δείξουν ένα πρόσωπο που δεν ξέρατε και ως εκ τούτου αναγκαστείτε να πάρετε μέτρα, προκειμένου να προστατευτείτε. Ερωτικά, το παιχνίδι κυλά αργά καθώς αμφότεροι υπερασπίζεστε διαφορετικές ομάδες. Οι γεννημένοι του 1988, ακολουθείστε τα δικά σας πρέπει και όχι των άλλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved